System Shock Novinka Autoři remaku System Shock oznámili předělávku další hry

Autoři remaku System Shock oznámili předělávku další hry

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Windows PC

Místo aprílového žertíku vývojáři představili skutečnou novou hru.

Reklama

Vývojáři ze studia Nightdive přinesli v loňském roce dlouho očekávaný remake prvního System Shocku, který se letos v květnu premiérově podívá i na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. V poslední době aktivní americký tým se před nedávnem připomněl také remasterem střílečky Star Wars: Dark Forces. Studio má očividně v plánu spojit svou budoucnost právě s předělávkami starších her, což dokazuje nově oznámený titul s názvem PO'ed: Definitive Edition.

Jedná se o remaster hry PO'ed, která původně vyšla roce 1995 na konzoli 3DO. O rok později se v režii studia Any Channel podívala rovněž na první PlayStation. Představený remaster zamíří v dosud nespecifikovaném termínu na PC. Vývojáři lákají na zachování tradiční hratelnosti, ve které hraje prim rychlá akce, kamera z pohledu první osoby a zasazení do vesmíru. Na své by si proto minimálně z hlediska žánru měli přijít zejména fanoušci původních dílů sérií Doom a Quake.

Jelikož došlo k oznámení hry 1. dubna, tak se nemalé procento hráčů domnívalo, že se jedná o pouhý aprílový vtípek. Vše ale naopak nasvědčuje tomu, že se jedná o reálný titul, jehož kartu aktuálně najdete na Steamu, kde si chystaný remaster můžete přidat do seznamu přání.

Autoři remaku System Shock oznámili předělávku další hry
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama