Novinka Autoři Star Wars Outlaws v novém videu lákají na planety Tatooine a Toshara

Autoři Star Wars Outlaws v novém videu lákají na planety Tatooine a Toshara

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Navštívíte známá i úplně nová místa.

Reklama

Vývojáři ze studia Massive Entertainment zveřejnili nový vývojářský deníček ze hry Star Wars Outlaws, která byla odhalena letos v červnu. Titul nabídne otevřený svět a z pohledu časového zasazení se bude odehrávat mezi filmy Impérium vrací úder a Návrat Jediů.

Zástupci studia prozradili, že v průběhu putování galaxií v kůži hlavní postavy Kay Vess navštívíte známé planety a lokace z filmů v čele s planetou Tatooine. Hra však nabídne také úplně nová místa, která se v rámci univerza poprvé objeví právě ve Star Wars Outlaws. Do této kategorie spadá například prezentovaná lokace s názvem Toshara, jejíž prostředí je inspirováno africkou savanou. Autoři se dokonce v průběhu vývoje vypravili do Tanzánie, kde čerpali potřebné materiály.

Výsledkem má být autentický Star Wars svět, který bude hráče vybízet k postupnému objevování a volnému prozkoumávání. Zatímco mezi planetami bude k přesunu sloužit vesmírné plavidlo s názvem Trailblazer, tak pro rychlejší dopravu po jednotlivých planetách využijete vlastní „motorku“ zvanou Speeder. Ohledně příběhového pozadí jsou zatím autoři zdrženliví. Nově jsme se alespoň dozvěděli, že v průběhu hry navštívíte Jabbu Hutta a jeho palác.

Star Wars Outlaws vyjde v průběhu příštího roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Autoři Star Wars Outlaws v novém videu lákají na planety Tatooine a Toshara
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama