Autoři Wargame chystají Steel Division: Normandy 44
Steel Division: Normandy 44 Novinka Autoři Wargame chystají Steel Division: Normandy 44

Autoři Wargame chystají Steel Division: Normandy 44

LakilukCZ

LakilukCZ

3

Eugen Systems společně s Paradox Interactive nám přinesou další hardcore strategii, ještě tento rok.

Reklama

Steel Division: Normandy 44 vloží hráčům do rukou velení nad tanky, vozidly a pěšáky druhé světové války. Hra nabídne singleplayerovou kampaň a přehršel multiplayerových režimů. Vrcholem pak mají být bitvy 10 proti 10. Hráči budou hrát buď sami za sebe nebo s kamarády v ranked zápasech. Vývojáři z Eugen jsou známí svým smyslem pro detail a tak nikoho nepřekvapí detailní vozidla a mapy postavené na reálných letecký snímcích Normandie roku 1944.

Hra poběží na nejnovější verzi IRISZOOM enginu, který dovolí hráčům plynule odzoomovat až na taktický záběr na celý bitevní plán nebo si naopak přiblížit na jakoukoliv jednotku. Toto však veteráni Wargame a R.U.S.E. dobře znají.

Abychom v bitvě uspěli, budeme muset být chytří a vynalézaví. Čistá palebná síla rozhodně stačit nebude. Připravit půjde různé taktické léčky a manévry. Mělo by být možné určit pozici a přidělit manévr každé jednotce. Pokud jste v historických bitvách zběhlí, můžete samozřejmě použít i reálné bitevní taktiky. Co třeba provést řádnou dělostřeleckou přípravu, uzemnit tak nepřátelskou pěchotu a následně skvěle připraveným útokem dokončit divadlo války a prorazit nepřátelské linie. Sem s tím! Ve hře bude přes 400 historicky přesných a do detailu vytvořených jednotek. Každá mající své výhody a nevýhody. Jejich správné použití tak bude klíčem k úspěchu.

„Jen málo vývojářů ctí historii a strategii tak moc jako Eugen Systems. Jejich smysl pro detail ve Steel Division: Normandy 44 je ohromující. Jsem si jist, že naplní vysoké standardy fanoušků historických her Paradox Interactive,“ nešetřil chválou výkonný ředitel Paradoxu Fredrik Wester.

Fanoušci hardcore strategií a druhé světové války se na hru mohou těšit později tento rok na PC. Zatím musí stačit trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama