Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin Novinka Autoři Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin přichází s ukázkou inovací

Autoři Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin přichází s ukázkou inovací

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Jedná se o reakci na kritiku hráčů.

Reklama

Pro některé vývojáře jsou beta testy pouze cestou, jak nechat otestovat to, zda jejich hra technicky zvládá nápor hráčů, avšak jinak na reakce komunity příliš nereagují. Tvůrci Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin jsou ale v tomto ohledu jiní. Studio se totiž rozhodlo na svém díle zapracovat, díky čemuž tu pro svět mají video, které není zaměřené na nic jiného než na prezentaci novinek a změn udělaných právě na podnět hráčů. Jednou z inovací je zvýšení přístupnosti a především snaha hrajícím více přiblížit jednotlivé herní mechanizmy, takže už se nebudou při hraní nadále cítit ztracení. Upravena pak byla schopnost dát se na ústup a řada dalších faktorů, formujících podobu zápasů.

Autoři Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin přichází s ukázkou inovací

Je příjemné vidět, že se tvůrci snaží aktivně měnit svůj titul podle tužeb hráčů. Jak moc se nakonec přání komunity promítnou do Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin uvidíme 17. listopadu 2023 na PC, PS5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama