Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Avatar: Frontiers of Pandora zamíří již brzy na Steam

Avatar: Frontiers of Pandora zamíří již brzy na Steam

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Ubisoft oznámil také příběhové rozšíření.

Reklama

Na včerejší akci Ubisoft Forward dostala prostor rovněž v prosinci loňského roku vydaná akce Avatar: Frontiers of Pandora. Vývojáři ze studia Massive Entertainment konkrétně odhalili chystané příběhové rozšíření s názvem The Sky Breaker. Kromě nové části příběhu nabídne toto DLC dosud nenavštívenou oblast a neznámé nepřátele i vybavení. Přídavek bude k dispozici od 16. července na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Představitelé Ubisoftu zároveň oznámili, že se hra již příští pondělí 17. června premiérově podívá Steam, čímž skončí dosud platná exkluzivita pro Epic Games Store a platformu Ubisoft Connect. Bližší informace o hře najdete v naší recenzi, ve které si Avatar: Frontiers of Pandora odnesl známku 7/10 a následující verdikt:

„Podobně jako ve filmové předloze, také ve hře strhne vaši pozornost především ohromující vizuální nádhera přírody okolo vás. Fanoušci dostanou příležitost konečně běhat, létat, objevovat, bojovat a žít na Pandoře, s mechanikami a herními momenty účinně emulujícími ty filmové. Pokud vám ale filmy nesedly, nejspíš si vás ani hra nezíská.“

Avatar: Frontiers of Pandora zamíří již brzy na Steam
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama