Back 4 Blood Novinka Back 4 Blood - duchovní nástupce Left 4 Dead

Back 4 Blood - duchovní nástupce Left 4 Dead

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Je libo další frenetickou zombie akci?

Reklama

O novém chystaném titulu Turtle Rock Studios se jménem Back 4 Blood víme už něco málo přes dva roky, přičemž letos v červenci jsme se dočkali prvního obrázku ze hry, jenž toho moc neukázal.

Letošní The Game Awards však překypovalo různými oznámeními, kdy mezi nimi byla i tato zběsilá zombie akce.

Ve hře se ujmeme skupiny přeživších, kteří se rozhodli, že se pokusí planetu Zemi získat zpět ze spárů krvelačných a zmutovaných monster (zombií, jenž vznikly z nakažených lidí, které posedl parazit Devil Worm).

Z ukázky hratelnosti níže a názvu vám je asi jasné, že se bude jednat o duchovního nástupce kultovního Left 4 Dead, jelikož opět jde o kooperační záležitost až pro čtyři hráče (dorazí ale i PvP).

Ostatně tato podobnost není vůbec náhodná, jelikož v týmu Turtle Rock se nachází hned několik členů původního týmu, který pracoval právě na prvním dílu Left 4 Dead či třeba na 1v4 akci Evolve.

Autoři také prohlásili, že se fanoušci L4D mohou těšit na všechno, co mají tak moc rádi z této série, přičemž to bude ještě vylepšeno o více hratelných postav, misí, nepřátel a celkově přijde řada na větší variabilitu.

Každopádně vývojáři nelení, tudíž s představením gameplaye rovnou odhalili i datum vydání, které je nastaveno na 22. června 2021, kdy hra dorazí na PC (Steam a Epic Game Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Pokud by se vám ale chtělo, můžete se již nyní přihlásit do chystané uzavřené alfy, která se uskuteční již 17. prosince a bude trvat do 21. prosince. Na její rozběhnutí bude potřeba alespoň následující výbava:

  • CPU: Intel® Core ™ i5-8500 CPU @ 3.00 GHhz (6 CPUs)
  • 8GB RAM
  • GPU: GeForce GTX 770 nebo Radeon RX 480 nebo vyšší
  • Windows 10

Tento den se také dočkáme dalších detailů ohledně hratelnosti od samotných tvůrců v rámci samostatného streamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama