Batman: Arkham City ve 3D a s pohybem?
Batman: Arkham City Novinka Batman: Arkham City ve 3D a s pohybem?

Batman: Arkham City ve 3D a s pohybem?

Jakub Vitásek

Jakub Vitásek

Herní scénou koluje domněnka, že by nadcházející pokračování novodobého herního Batmana mohlo podporovat zařízení Kinect a Move. Navíc kompletně ve 3D.

Reklama

Šéf společnosti Rocksteady, Sefton Hill, označil novou 3D technologii za velice zajímavou a využitelnou, nic však v rámci chystaného Batmana nebylo oficiálně oznámeno. V nejnovějším interview se Hill nechal slyšet, že má poměrně kontroverzní názory na 3D hraní: Move a Kinetic pro něj znamenají naprosto odlišný zážitek.

„3D je vynikající způsob, jak přikořenit jakýkoliv druh her. Co se týče nového Batmana, nic prozatím neplánujeme, nicméně si myslím, že je 3D skvělý nápad,“ řekl Hill v rozhovoru pro Eurogamer. Jeho slova trošku nasvědčují tomu, že by se v budoucnu Arkham City mohlo 3D podpory dočkat.

„Co se týče pohybového ovládání, můj názor je jednoduchý. Move je podle mě spíše určen pro hardcorové hry, jelikož při hraní mohu pohodlně sedět na gauči – to je můj hlavní předpoklad. Kinect je samozřejmě také zajímavým kouskem hardwaru, byl bych jistě rád, kdyby podporoval více her. Nebylo jich totiž představeno moc a jsem vcelku zvědavý, co si kromě Dance Central budu moci skrze Kinect zahrát.“

Základní detaily ohledně zápletky a příběhu Arkham City naleznete v našich dřívějších tučných novinkách a detailech o příbehu. O vývoji situace vás budeme dále informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama