Battle royale hra Egress s prvky Dark Souls míří do betatestu
Egress Novinka Battle royale hra Egress s prvky Dark Souls míří do betatestu

Battle royale hra Egress s prvky Dark Souls míří do betatestu

Michal Fojtík

Michal Fojtík

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Pro milovníky stále oblíbeného Battle Royale.

Reklama

Jestli už jste otrávení velmi populárním Battle Roaylem, máme pro vás pár informací o nové hře. Ta je sice také Battle Roayle, ale nabídne daleko lepší možnosti z trochu jinou hratelností. Egress má totiž prvky oblíbeného Dark Souls a dokonce i fantasy. Ano, na jednu stranu to zní možná zvláštně, ale na druhou celkem odlišně od ostatních titulů. Přiznejme si, že her jako tato moc není. Proto vývojáři mají s Egress větší šanci k úspěchu, než třeba takový The Culling 2, který prakticky nepřinesl do Battle Royale nic nového.

Egress místo moderních zbraní přináší meče, sekery a různé podobné fantasy "nářadí", jenž zapadá do stylu Dark Souls. Už podle tohoto lze usoudit, že Egress bude silnou rubačkou ve viktoriánském světě s hutnou a mírně hororovou atmosférou. Úkolem je pak samozřejmě, jak už to v Battle Royale chodí, přežít a zůstat jako poslední v kruhu, který se neustále zmenšuje. Něco málo si můžete přečíst v našem starším článku, kde je více podrobností.

Doufejme, že vývojáři ze studia Fazan titul zdárně dokončí a nedopadnou jako ti z Xaviantu, kteří sice The Culling 2 dokončili, ale úspěchu se nedočkali. O kvalitě hry se můžete přesvědčit v chystaném uzavřeném betatestu již 1. srpna pro PC. Plná verze vychází na platformě PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama