Novinka Battle royale ze světa Vampire: The Masquerade

Battle royale ze světa Vampire: The Masquerade

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jedná se o prvotinu mladého studia a odehrávat se bude v Praze.

Reklama

Situace kolem Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 rozhodně nepůsobí příliš dobrým dojmem, jelikož po nedávném opětovném odložení hry jsme se dozvěděli, že od projektu odešla další klíčová osoba, tentokrát v podobě hlavní návrhářky příběhu Cary Ellison, jenž následovala hlavního scénáristu a kreativního ředitele, o jejichž vyhazovu jsme informovali v srpnu.

To však společnosti Paradox Interactive nebrání tomu, aby z vydavatelského hlediska zaštiťovala další tituly ze světa Vampire: The Masquerade, jako je třeba nově ohlášená battle royale prvotina od mladičkého švédského studia Sharkmob, vlastněného čínskou společností Tencent.

Hra byla představena za pomoci kratičké upoutávky, která ovšem příliš informací nenabízí, kdy třeba nevíme ani oficiální název.

Některé střípky se však dají vyčíst z popisku videa, jenž mluví o multiplayerové battle royale akci, sledující válku jednotlivých upírských sekt, které spolu bojují v ulicích a na střechách našeho hlavního města - Prahy.

Battle royale ze světa Vampire: The Masquerade
Vampire: The Masquerade - battle royale

Taktéž je zde řečeno, že si můžete vybrat svůj styl hraní, stejně tak jako to, zda chcete hrát sólo nebo s vašimi kamarády. Při potyčkách posléze budete používat různé zbraně a nadpřirozené schopnosti, kdy důležitou roli bude hrát i krev.

Vaším hlavním cílem pak bude zůstat na nohou jako poslední, avšak nebezpečí nebudou představovat jen další hráči, ale i záhadná entita, jejímž úkolem je vyhladit všechny upíry.

Hra by měla vyjít v druhé polovině roku 2021 na zatím nespecifikované platformy.

Studio navíc pracuje ještě na dalších dvou neohlášených AAA projektech, běžících na Unreal Enginu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama