Battlefield 2042 se dočká představení nového režimu Hazard Zone
Battlefield 2042 Novinka Battlefield 2042 se dočká představení nového režimu Hazard Zone

Battlefield 2042 se dočká představení nového režimu Hazard Zone

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři slibují úplně nový multiplayerový zážitek.

Reklama

EA a vývojáři z DICE oznámili, že již zítra 14. října v 17:00 představí očekávaný režim Hazard Zone pro Battlefield 2042. Na tento herní mód autoři lákali již v minulosti. Dosud jsme z něj ale nic neviděli a informací máme stále pomálu.

Vývojáři slibují úplně nový multiplayerový zážitek, ve kterém budete muset riskovat. Konkrétně se mluví o vysokých sázkách. Už dřívější spekulace naznačovaly, že by se Hazard Zone mohl svou náplní blížit titulům jako Escape from Tarkov nebo Hunt: Showdown.

Pokud se tyto zvěsti potvrdí, tak by důležitou roli měla hrát kooperace s dalšími hráči. Onen prvek rizika by poté měla tvořit možná ztráta vybavení a nasbíraných předmětů v případě smrti. Mluví se však i o využití free-to-play modelu a prvcích z žánru battle royale.

Hazard Zone doplní zbývající režimy nazvané All-Out Warfare a Battlefield Portal. Právě All-Out Warfare, který v sobě obsahuje klasické režimy jako Conquest a Breakthrough, jste si mohli vyzkoušet v nedávné otevřené betě. Pokud jste si na betu nenašli čas, tak si můžete přečíst naše dojmy z hraní.

Battlefield 2042 má datum vydání stanovené na 19. listopadu. V tento den by se nového Battlefieldu měli dočkat hráči na PC, PS4, PS5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Co od režimu Hazard Zone očekáváte?

Krabicovou verzi hry Battlefield 2042 si můžete předobjednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama