Battlefield 3 Premium
Blogy čtenářů Článek Battlefield 3 Premium

Battlefield 3 Premium

Tento článek by bylo dobré koncipovat až za rok, kdy vyjdou všechny DLC v tomto balíku. Nicméně, konec konců, toto není Recenze nýbrž prostý článek,…

Reklama

Tento článek by bylo dobré koncipovat až za rok, kdy vyjdou všechny DLC v tomto balíku. Nicméně, konec konců, toto není Recenze nýbrž prostý článek, od ještě prostčího bloggera. Nuže se pohodlně usaďte a připravte se na neutuchající bitvu: 1.mezi mnou a mou mateřtinou; správnou gramatikou) a bitevní vřavu číslo dvě: Battlefield 3 nyní s přívlastkem přídavku Premium!

 

Původně jsem chtěl psát něco o tom, že Tomio Okamura (39), kandiduje do senátu. (Zaplatil si 800 000,- chechtáků = aby mohl kandidovat na vlastní triko). Ano, mám rád časopis Reflex. (V aktuálním článku popisuje redaktor Tomia jako naprostého burana a blba, podle mě je ale lepší nějáký začátečnický prvek amatérismu: než tisíc lží a přetvářek a kalkulů. Tomio by možná dal do politiky nějáký prvek lidskosti). Ale o tomto tento článek být nemá. Kulantní přesah od Battlefieldu až do politiky by byl sice moc hezký, nicméně za a: moje spisovatelské možnosti jsou omezené a za b: who give a fuck, politika nás všechny stejně akorát tak sere. Nezastírám ale, že mi byl Tomio vždy sympatický. Snad z něho politika neudělá: z normálního člověka -> zmrdské monstrum. (Takové monstrum celý čas akorát přemýšlí, jak si co nejvíce nahrabat sobecky pro sebe, slovo práce, čest a morálka, mu je jaksi cizí). Přeskočme ale úvodní řeči a pojďme rovnou nekriticky zhodnotit Battlefield 3 Premium:

 

Nejprve tedy čistě praktické oko šetřílka

Každý racionální člověk jistě přemýšlí nad čistě praktickými otázkami (Vyplatí se mi to? Nedotuji akorát tak stejně zmrdskou politiku společnosti Activision, akorát dělá EA (Electronic Arts) úplně to samé, akorát v bledě modrém?)

 

Nuže, pojďme to rozčísnout pomyslnou virtuální faktickou sekyrou. EA a Activision si v zásadě nemají samy sobě co vyčítat. Obě jsou to megakorporace, příčemž prvek zmrdství je u obou zmíněných společností prostě závratný. Ať chceme nebo ne, je to akorát Business; děvka co se na nějáké zásady neptá. Hlavním jmenovatelem jsou peníze a tedy i úspěch. Chtělo by se říci, že k penězům a úspěchu vede zásadovitost a kvalita. Nikoliv vždy, pré v dnešní době hraje především MARKETING. Proč jsem nyní použil kouzelné tlačítko caps-lock, ptáte se? Marketing je příslovečným určením pro reklamu, tedy řečeno hezky od podlahy, laicky: Vše musí být pěkně hezky vidět - aby se o tom vědělo. Jinak to prostě nemá šanci na úspěch, logicky.

 

Řadového člověka/ zákazníka, zajímá především poměr cena/výkon/kvalita. Řadové DLC samostatně vás vyjde na nějákých cca 348 hezky českých korun. Zdroj: Xzone. Oprášíme matematiku a tuto cenu si vynásobíme pěti. Docela pěkná pálka, ne? Nicméně pro člověka, který chce vlastnit všechny DLC, se nyní jeví Premium jako zatraceně výhodná a logická cesta. Ale abych se vrátil k meritu věci: To, že je dobrý marketing ještě neznamená, že je daná věc/ produkt, kvalitní. Opak je pravdou. Opravdu kvalitní věc se takříkajíc "prodá sama", kvalita totiž mluví sama za sebe. Ovšem z prvku pohledu zvaného "Realita" můžeme vyčíst, že i věc, ať už je sebekvalitnější, se zkrátka a dobře bez nějáké minimální reklamy a povědomí neobjede. Zkrátka když se o věci neví, tak je logické, že se i neprodá. A v dnešní době to platí dvojnásob. Reklama utváří naše životy více, než kdy dříve v minulosti. To je zkrátka holý fakt.

 

Na první pohled aneb "first feeling"

Kde je sakra Rush? Jak s tou pistolkou mám cokoliv zabít? Právě se díváte na dojmy n00bíka 4dota, tedy mé maličkosti. Jak jste jistě poznali (tedy alespoň vy, hráči bfka), řeč je o novém Módu Gun Master, na který jsem narazil jako první: ihned po aktivaci Premium. Jde zatím o druhý DLC balík, hezky česky: Těsné prostory. Herní náplní jmenovitě tohoto módu je ve zkratce dokázat, jaký jste frajer se zbraní. Začínáte s pistolkami, s vícero zabitím a vícero skalpy na vaší pažbě se postupně dostáváte k lepším zbraním, až dojdete do velkého finále, kdy máte pouhý nůž a ten, který první zabije, respektive přesnější výraz: "zakuchne" nepřítele, vyhrává a stává se vládcem tohoto módu.

 

Jistě si někteří herní fajnšmekři říkáte "To je nějáký divný, odkud já tenhle Mód jen znám" a říkáte si to oprávněně, předtucha vás neklame, tento Mód se jako první objevil ve známé progamingové hře jménem Counter Strike; odvěká mamina všech lanek. Vývojář v DICE prý kdysi CSko hrával. (Vyplatí se sledovat pořad BattleLive na Playzone, mimochodem: Zdravím Spirita, Vincenzoo,  Ahoj Jupiman! A díky, že to pro nás děláte. Moc rád vás sleduji.

 

Pokud chcete vědět podrobně co služba Premium obnáší, mrkněte na mojí novinku. Zkopíruji (ctrl+c/ctrl+v), tedy vlastní text.

Co vlastně koupí získáte?

pět digitální rozšiřujících balíčků - Battlefield 3: Back to Karkand, Battlefield 3: Close Quarters, Battlefield 3: Armored Kill, Battlefield 3: End Game a nově oznámený Battlefield 3: Aftermath

Tyto DLC přinesou: mj. 20 nových map a zbraní, čtyři herní režimy, nového vojáka, kamufláže, prioritní přístup  na servery, nabídka emblémů pro čety či možnost nastálo zachovat 5 oblíbených záznamů z bojiště - Battle Reports.

Hráči budou mít častěji doubleXP víkendy. Možnost resetu statistik skóre/minut, kills/deaths a výher/proher, pokud budete chtít začít se svým vojákem v multiplayeru znovu od začátku.

DVOUTÝDENNÍ PŘEDNOSTNÍ PŘÍSTUP KE VŠEM DIGITÁLNÍM ROZŠÍŘENÍM. Budou postupně vydávány exklusivně pro tuto službu návody a strategická videa.

Co je otevřeno již nyní pro kupující hráče BF Premium? Například nůž ACB-90 či sada prémiových psích známek.

Dále jsou oznámeny speciální herní akce jen pro členy služby. Nativně by byla hezká například zcela nová exklusivní mapa, jen tak, jako překvapení a zcela zdarma. Toto však oznámeno nebylo a ve speciálních akcích se tak může ukrývat de facto skoro cokoliv.

 

Názor fanouška

"Stixxy"Takže zhodnocení zbraní z CQ: Většina je na nic :D Žádná nová lepší M16 se nevyskytla. Možná ACR by byla takový adept, ale málo munice. AUG - příliš malá kadence, téměř nepoužitelný Scar-L podobný problém, ale alespoň jsou ty zbraně přesné. ACR- luxus, není co vytknout, až na zásobník M-Tar, asi jako Famas s rozdílem, že Famas když přišel, ještě nebyl nerflý, na větší vzdálenost, než metr se trefí jen profík :D L86A2 jako L85A2 nekope, malá kadence (zase :cry: ) LSAT (kulomet, ani nechci :D ) M417 lepší než SKS, úžasná snipa 8-) JNG-90 zdálo se mi, že má docela velký pokles kulky, ale jinak docela dobrá. L96 4ever 8-) SPAS až moc silná brokovnice M5K nemám Už jsem slyšel, že jsou prý zbraně z CQ OP, ne fakt to není pravda :D :cry:

 

Můj gameplay

Nepředkládám vám nic světoborného, gameplayí jste jistě viděli víc než dost. Nicméně si troufám tvrdit, že tento gameplay má nejlepší zvolenou hudbu z mé dosavadní tvorby. Při tvorbě se mi tam vloudila menší chyba, kterou jsem tam ale nakonec cíleně nechal. Je to takový trolling ala Battlefield.

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/PpA5Co-PBJs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Jsou místa, kde ty záběry mohli být poutavější. Zkoušel jsem natočit záběry na mapě se 64 hráči, bohužel proběhly lagy, navíc si to můj konvenční HDD to frapsování moc nedává. Snad to s SSD bude příště lepší. Navíc se musím naučit lépe stříhat různé situace.

 

Resumé

Mě Close Quarters celkem baví. Další nadcházející DLC vypadají prostě skvěle (jmenovitě mám na mysli hlavně Armored Kill), pokud to tedy DICE nějákým zpackaným patchem úplně nepohnojí, bude to takřka dokonalá hra. Mohu tedy Battlefield 3 Premium plně doporučit, pokud to tedy se hrou myslíte vážně.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama