Battlefield: Hardline bude mít méně map než Call of Duty: Advanced Warfare
Call of Duty: Advanced Warfare Novinka Battlefield: Hardline bude mít méně map než Call of Duty: Advanced Warfare

Battlefield: Hardline bude mít méně map než Call of Duty: Advanced Warfare

ElementGamer

ElementGamer

70

Detaily o mapách, kooperaci nebo Emblem Editor. Překvapí nás nové Call of Duty po nepříliš úspěšném Ghosts?

Reklama

Nejnovější Call of Duty s podtitulem Advanced Warfare bude vydáno se třinácti mapami + exkluzivní mapou pro limitovanou a Atlas edici. Pochopitelně nemůže chybět ani Season Pass pro nové mapy (třeba předělávka klasické CoD mapy Pipeline).

To všechno potvrdil Michael Condrey ze studia Sledgehammer na svém Twitteru a MP1st. Časem bychom se měli dočkat dalších detailů ohledně Season Passu a jeho DLC. Nutno ale podotknout, že Battlefield: Hardline bude mít map devět.

Spolu s dalšími podrobnostmi Condrey potvrdil i novinku, že gear získaný přes Supply Drop (balíčků různých vylepšení, které se dají získat třeba za splnění challenge misí nebo nahrání určitého času a další) se s hráči potáhne celou Prestige, na rozdíl od klasických zbraní a schopností.

Také naznačil něco o League Play - měsíčních soutěží pro odemčení speciálních věcí - které se budou soustředit hlavně na multiplayerovou část hry.

Potvrzen byl také kooperační mód Exo Survival. Už jsme se dočkali i traileru a pár dodatečných obrázků. Tento mód bude podporovat split-screen dvou hráčů a až čtyři hráče přes Xbox Live. Hra vás postaví před několik vln PMC vojáků (obsahujících i psí útoky), bojovníků se speciální oblekem a juggernautů s těžkým brněním. Budeme si moct navolit mapy, které budou rozděleny do čtyř částí. Další řada map bude dostupná po absolvování 35 kol, třetí po úspěšném dokončení 75 kol a čtvrtá - poslední - po přežití všech 100 kol.

Na rozdíl od Horde módu v Gears of War, tady nebudou žádní bossové, ale jako kompenzaci budete občas žádáni sbírat intel z těl protivníků. Když tak uděláte, získáte speciální upgrade body, které se dají utrácet ve stanicích dostupných mezi jednotlivými koly. Jestli-že selžete, budete penalizováni v podobě řad kulometů, narušení viditelnosti nebo limitovaného přístupu ke zbraním. Za sebe bych doporučil se snažit.

Jako poslední jsme se dozvěděli, že se navrátí starý Emblem Editor - dostanete možnost opatřit si svůj osobní design exoskeletonu. Řekl bych, že hra díky tomu bude mít unikátnější nádech a bude se zaměřovat i na jednotlivce.

Nové Call of Duty se dočkáme 4. listopadu, kdy vychází pro PC a obě generace konzolí PlayStation a Xbox. Hráči s předobjednávkou získají Day Zero edici a budou moci hrát o den dříve - 3. listopadu.

Nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama