Bayonetta 3 je stále ve vývoji
Bayonetta 3 Novinka Bayonetta 3 je stále ve vývoji

Bayonetta 3 je stále ve vývoji

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Nintendo Switch Switch

Vývoj dle dosavadních informací probíhá hladce.

Reklama

Od oznámení třetí Bayonetty jsou to již více než dva roky a za tuto dobu jsme se o titulu nedozvěděli žádné oficiální informace. Není proto divu, že se mnozí fanoušci dotazují režiséra Platinum Games, kterým je Hideki Kamiya, zda je s projektem něco v nepořádku, popřípadě zda nebyl úplně zrušen. Ten se k tomu nyní rozhodl vyjádřit.

Protože jsem na Twitteru, tak vidím na toto téma každý den spoustu komentářů. Jsem rád, že se titul těší takové oblibě, ale je tu jedna věc, kterou bych rád ujasnil. Tou jsou dotazy, zda byla hra zrušena. Pokud máte jakékoliv obavy, tak jsou zcela zbytečné. Na titulu nadále pracujeme a v žádném případě nebyl zrušen.

Takovéto komentáře jsme již dříve slyšeli, bohužel se ale k mnoha fanouškům nedostaly. V prosinci minulého roku Kamiya sdělil, že vývoj probíhá velmi dobře a toto potvrdil i v následujících zprávách v lednu a na konci února.

Datum vydání této hry není známý, je ale možné, že by se to na jedné z nadcházejících konferencí mohlo změnit. Nintendo však svou vlastní konferenci doposud neoznámilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama