Novinka BBC rozhovor ve hře Watch Dogs: Legion

BBC rozhovor ve hře Watch Dogs: Legion

Denis Růžička

Denis Růžička

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Proč dělat rozhovory v reálném světě, když je můžete udělat v tom virtuálním.

Reklama

Technologie jdou stále kupředu a hry i filmy se tak za poslední roky mění neskutečným způsobem. Převážně pak grafické zpracování her či CGI ve filmech. Motion Capture, který je využíván v herním, ale i filmovém průmyslu není žádnou novinkou. U vytváření her se s ním pracuje běžně, když je potřeba převést reálnou osobu do hry nebo třeba u filmu udělat digitální postavy. Příkladem je třeba Avatar.

Motion Capture skenuje celé vaše tělo, s kterým pak mohou přes počítače lidé pracovat a převést ho digitálně právě třeba do hry. Přesně to udělali s novinářem Marcem Cieslakem od BBC a Clinem Hockingem, kreativním ředitelem hry Watch Dogs: Legion.

Společně natočili krátký rozhovor přímo ve hře, za pomocí těchto technologiích. V přiloženém videu se na rozhovor můžete podívat. Zároveň v něm naleznete i přípravy a záběry, jak se celý rozhovor natáčel. V samotné reportáže se pak bavili především ohledně zasazení hry a Cieslakeho zajímalo, proč si vybrali zrovna Londýn a Brexit. Nicméně je famózní vidět, kam technologie spěje a BBC se tak stává první médiem, které natočilo herní rozhovor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama