Bethesda reaguje na negativní recenze Starfieldu na Steamu
Starfield Novinka Bethesda reaguje na negativní recenze Starfieldu na Steamu

Bethesda reaguje na negativní recenze Starfieldu na Steamu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

14
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Snaží se vydavatel zvrátit rozporuplné hodnocení?

Reklama

V září vydané sci-fi RPG Starfield se navzdory přísunu bezplatných aktualizací a opravných balíčků musí aktuálně na Steamu spokojit s průměrným hodnocením 69 %, což hru řadí do kategorie „Smíšené“. Přísun negativních recenzí se podle všeho snaží zmírnit zákaznická podpora Bethesdy. Ta začala v poslední době ve větší míře reagovat na uživatele, kteří na Steamu přidali negativní recenzi.

Na tento trend mezi prvními na Twitteru upozornil uživatel s přezdívkou JuiceHead, který rovnou několik odpovědí od Bethesdy přiložil. Reakce na uživatelské hodnocení a komentáře nejsou zejména u autorů menších nezávislých her nic výjimečného. U velkých AAA her to však minimálně na Steamu rozhodně pravidlem nebývá.

Část uživatelů se však pozastavuje nad zněním některých argumentů, které mohou působit genericky, přičemž se dojmy a jednotlivé kritizované vlastnosti hry snaží spíše vyvrátit a Starfield v součtu možná až příliš okatě obhajují. Reálně je tedy otázkou, co si Bethesda od této „komunikace“ s hráči slibuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama