Bethesda reaguje na obvinění Micka Gordona
DOOM Eternal Novinka Bethesda reaguje na obvinění Micka Gordona

Bethesda reaguje na obvinění Micka Gordona

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Společnost se plně postavila za id Software.

Reklama

Mick Gordon před pár dny přišel s opravdu rozsáhlým textem, ve kterém ukázal světu, jak to vlastně bylo se soundtrackem k Doom Eternal. Nebo minimálně přišel se svou verzí, která vyvracela obvinění, která vznesl Marty Stratton v otevřeném dopise komunitě před několika lety. Nyní se k situaci vyjádřila samotná Bethesda. Kdo však pracoval s tím, že by se herní gigant zastal slavného hudebníka, šeredně se pletl. Herní gigant ve svém prohlášení vyjádřil plnou podporu Martymu Strattonovi, Chadu Mossholderovi a celému týmu id Software. Gordona viní z toho, že situaci nesprávně charakterizoval. Bethesda navíc zcela odmítá překrucování pravdy spojené se selektivním prezentování faktů, které dle ní nejsou úplné.

Samotný Mick Gordon se k celé situaci prozatím nevyjádřil, je však pravděpodobné, že od něj jistě dostaneme stanovisko, skrze nějž se bude proti aktuálnímu prohlášení herního obra bránit. O případných novinkách v této kauze, vás budeme informovat.

Bethesda reaguje na obvinění Micka Gordona
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama