Beyond Good and Evil 2 je stále v rané fázi vývoje
Novinka Beyond Good and Evil 2 je stále v rané fázi vývoje

Beyond Good and Evil 2 je stále v rané fázi vývoje

Filip Svoboda

Filip Svoboda

7
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Projekt byl od roku 2018 podle všeho restartován.

Reklama

Nedávno se stal Beyond Good and Evil 2 nejodkládanější hrou historie. Teď se dozvídáme, že i přes dlouhé roky trvající vývoj se projekt nachází stále ve své počáteční fázi. S informací přišel magazín Insider Gaming a novinář Tom Henderson, který odkazuje na obrázky a video, které mu poskytly anonymní zdroje pod podmínkou nezveřejnění.

Obrázky a video mají ukazovat současný stav hry, který ani vzdáleně nepřipomíná prezentovanou ukázku z roku 2018. Namísto toho má být zatím většina lokací sestavena z neotexturovaných bloků, někde se nacházejí textury v nízkém rozlišení. Z toho Henderson usuzuje, že vývoj hry byl pravděpodobně od roku 2018 restartován.

Problematický vývoj nejprve opustil původní tvůrce Michel Ansel, později došlo na změnu hlavního scenáristy. Navzdory tomu mělo v létě proběhnout interní i externí testování titulu. Vzhledem k tomu, jak skromný je Ubisoft s informacemi, a jaké informace se naopak dostávají ven neoficiální cestou, je téměř jisté, že na pokračování Beyond Good and Evil z roku 2003 si ještě pár let počkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama