Beyond Good and Evil se dočká vylepšené edice
Novinka Beyond Good and Evil se dočká vylepšené edice

Beyond Good and Evil se dočká vylepšené edice

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra dostane modernější grafiku i port pro konzole.

Reklama

Aktualizace:

Vývojáři existenci vylepšené verze potvrdili a prozradili, že se podrobnosti dozvíme začátkem příštího roku, kdy by k vydání Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition mělo dojít.

Původní zpráva: V srpnu letošního roku jsme se prostřednictvím ratingové organizace ESRB dozvěděli o vývoji vylepšení výroční edice hry Beyond Good and Evil. Původní verze vyšla pod křídly Ubisoftu v roce 2003 a navzdory nijak zářným prodejů dodnes disponuje relativně početnou fanouškovskou základnou, která již řadu čeká na plnohodnotné pokračování. To bylo opětovně oznámeno už v roce 2018, ale po zdlouhavém a problémovém vývoji aktuálně nic nenasvědčuje tomu, že bychom se hry v dohledné době mohli dočkat.

Ubisoft se proto příznivce značky rozhodl potěšit alespoň vylepšenou verzí prvního dílu, jejíž detaily nově unikly na Xbox Storu, na což mezi prvními na Twitteru upozornil herní analytik s přezdívkou MauroNL. Nová verze ponese název Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition a nabídne podporu 4K rozlišení v kombinaci s 60 fps, vylepšenou grafiku i zvuky, upravené ovládání nebo možnost automatického ukládání.

Nová verze by měla vyjít minimálně na PC a konzolích Xbox One a Xbox Series. Další podrobnosti se možná dozvíme na akci The Game Awards, kde by mohlo dojít k oficiálnímu představení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama