Beyond Good & Evil 2 od Ubisoftu je stále ve vývoji
Novinka Beyond Good & Evil 2 od Ubisoftu je stále ve vývoji

Beyond Good & Evil 2 od Ubisoftu je stále ve vývoji

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Práce na hře podle vývojářů pokračují.

Reklama

V průběhu dneška vyjde na PC a konzolích vylepšená verze hry Beyond Good & Evil, která byla původně uvedena v roce 2003. V souvislosti s příchodem remasteru prvního dílu se pochopitelně hráči v diskuzích ptali na případné pokračování, které bylo oficiálně oznámeno v roce 2016. Původní vize druhého dílu ale byla představena již v roce 2008. Od té doby si však vývoj hry prošel sérií odkladů, restartů a změn na vedoucích pozicích uvnitř vývojářského týmu.

Nebylo by proto překvapivé, kdyby se objevily zprávy o kompletním zrušení tohoto zdánlivě prokletého projektu. Ubisoft ale místo hráče prostřednictvím krátkého příspěvku na Twitteru ujistil, že vývoj Beyond Good & Evil 2 nadále pokračuje. Žádné další podrobnosti ale bohužel francouzský vydavatel neprozradil. Níže si alespoň můžete zavzpomínat na už značně fousatý trailer, který Ubisoft zveřejnil na E3 v roce 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama