Bioshock: Infinite
Blogy čtenářů Recenze Bioshock: Infinite

Bioshock: Infinite

deywik

deywik

Takže začnu asi tím, že ke hře jsem se dostal náhodou (ke gk od amd) a nic jsem od ní neočekával, každopádně předchozí díly jsem hrál, jak bioshock…

Reklama

Takže začnu asi tím, že ke hře jsem se dostal náhodou (ke gk od amd) a nic jsem od ní neočekával, každopádně předchozí díly jsem hrál, jak bioshock tak i system shock. Pak jsem zahlídl lauch trailer a hra mě zaujala ještě o něco víc... Totální destrukce herních magazínů s hodnocením a metacritics s mimozemským číslem 98...

 

První plavba:

Hned ze začátku hry, jsem zavzpomínal na předchozí díly a uvědomil jsem si co vlastně hraju, že tohle bude zase mistrovský dílo..hned první hříčky v prvním rozhovoru mě nenechali na holičkách a už jsem se setkal s docela složitou angličtinou, samá slovní hříčka a dvojsmysl, co člověka nutí přemýšlet a to pánové u fps hry je asi jako cikán v práci - neni to žádna narážka, ale moc se to nevidí. :)

 

Vzhůru do oblak:

Lepší úvod do hry, jsem asi nezažil...kde zase všechno perfektně sedí a funguje..

Příběh se hned rozjede jako mašina co nejde zastavit a člověk s otevřenou hubou kouká co se děje..město žije na každým kroku a snažil jsem se o nic neošidit, takže jsem procházel každičkou skulinku..Nic nebudu prozrazovat ani říkat, protože příběh je meta na kterou musí každý dosáhnout sám...Jen vám můžu říct, že jakmile se dostanete k první akční pasáži tak se hra rozjede jako nezastavitelná mašina, která se řítí plnou rychlostí ke konci, ano na steamu mam 14hodin a od hry jsem nemohl prostě odejít a těch 14hodin se mi zdálo jako 14minut.. :D

 

 

Zbraně,hák a ohňostroj:

Ve hře jsou zbraně klasika samopal,brokovnice,pistol, pak je tu hák, kterej už každej ví, že je tu protože je to něco jako HL2 a jeho gravity gun..Porcování z lanovky je prostě boží..

Pak jsou tu tzv Vigory, což jsou v podstatě kouzla, můžete na nepřátele poslat vrány nebo je prostě spalíte,dáte jim trošku elektřiny do těla..sranda je to kombinovat, na to si každý přijde sám co mu bude vyhovovat, vylepšení a nové zbraně,vigory kupujete v automatech..Docela výzva je ajch v módu 1999 dokončit hru bez nakupování v automatech, tak se pochluPte kdo ho má. :-))

 

Bird,Bird,Bird!

Sakra...koho to napadlo, kdo vymyslel tohohle opeřence si zaslouží oscara! Lepší postavu,příšeru,miláčka,mazlíčka jsem neviděl...Po prvním setkání, které bylo epické,famózní,velkolepé,kulervoucí,držku rozbíjejíci jsem se na opětovné setkání s opeřencem těšil víc a víc a to byl přesně ten moment, kterej si člověk veme do hrobu...od tý chvíle jsem věděl, že to nejde vypnout..nemohl sem přestat...

 

 

Ostatní aspekty hry:

Takže abych vás nezdržoval a mohli jste to jít dohnat, tak to zkrátim.

Grafika: Nádherná stylizace,hra vypadá skvostně..nemůžu si vůbec stěžovat...Engine vyždímanej na max.

Hudba: Epická,Velkolepá,Famózní Songbird song je prostě masterpiece!

Dabing: Perfektní emoce jsem prožíval s bookerem až do konce..uvěřitelnost na 100% tohle se taky jentak nevidí ve hrách..

 

- Možnosti volby potěší i když hrajou druhý housle, dobrý zpestření a znovuhratelnost. Hned jak přestanu psát jdu hrát. :)

 

- Vyšlo DLC v podobě Burial at Sea, které je rozdělené na 2části, nyní již můžeme hrát první, no já vim, že kdybych jí začal hrát tak se nemůžu dočkat na zbytek, takže si radši počkám, to bych taky nemohl přežít to čekání. :)

 

- Ještě jsou skladem CE edice se soškou snad nejhezčího monstra ve hře, neváhejte! Sám jsem si jí hned objednával, po tom co jsem se setkal se songbirdem, tohle prostě musíte mít!

 

- Nejchytřejší (možná i nejhezčí :D) společnice ve hře, dokonce i než Alyx z půlky života. :))

 

- Ještě zkusim napsat několik bodů proč hrát Infinite, zkusim jich 10:

1) Příběh

2) Grafika

3) Hudba

4) Propracovanost, kde každej klíč co něco odemyká má svůj důvod, každej střípek něco vysvětluje nebo na něco upozorňuje!!

5) Ellizabeth věrná společnice

6) Složitost příběhu,která vás nenechá spát a můžete si každej myslet jak to vlastně bylo a nikdo vám nemůže říct, že ne protože to je síla, už jsou dokonce i konspirační teorie!!

7) Vigory+zbraně+lanovka!

8) Songbird!

9) Songbird!!

10) Songbird!!!

Bioshock: Infinite

Verdikt

Takže je konec..Epické dílo bylo dokonáno..Moc mě mrzí, že to skončilo...Vrátil bych se v čase, kdy jsem poprvé začínal hru hrát...Herní skvost je na světě a s postupem času budeme s klidem na srdci moci říct,že se jedná o legendární titul...Infinite se zařadí ke hrám na který mam jen ty krásný vzpomínky a je to jedna z mála her, která je tak dokonalá a jedna z mála her co mě dovedla k rozpakům,pláči...This game is a masterpiece!

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Grafika
Hudba
Songbird
Zbraně,vigory,lanovka
Prostředí
Příběh
Ellizabeth
Hratelnost
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama