Bitvy a plnění úkolů v Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory
Novinka Bitvy a plnění úkolů v Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory

Bitvy a plnění úkolů v Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Podívejte se na dvojici nových gameplay videí.

Reklama

Bandai Namco se na letošním Anime Expu ukázalo i s připravovanou hrou Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory. Pro nás je jistě potěšující, že nejde o pouhý trailer, ale že se rovnou můžeme podívat na záběry z hraní.

První video zachycuje ukázku z režimu Normal Quest, zatímco druhé nás trošku seznámí s režimem Domination Battle.

Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory vychází v Evropě pro PlayStation 4 a PS Vitu někdy počátkem roku 2018. Budete v něm svědky boje mezi Zuugem, lídrem největší skupiny hackerů nazvanou Zaxon, proti legendární skupině Jude, vedené hackerem Aratou Sanadou. Vy se ale přidáte ke skupině Hudie, vedené Ryujim Mishimou a pokusíte se dovést k vítězství právě váš tým.

Ve hře se také objeví legendární Digimon, vytvořený na počest 20. výročí série. Bude se jmenovat Zubamon a všechny jeho tři stádia vývoje budou ve hře hratelné.

Novinkou je režim Domination Battle. Půjde o bitvu v digitálním světě mezi skupinami hackerů o kontrolu nad doménou serveru. Proti sobě se postaví dva různé týmy: tým Ally a tým Enemy. Oba týmy se do boje pustí v místě s neutrálním stavem. Oblast bude rozdělena na lokality, které změní barvu poté, co do ní vstoupí červený nebo modrý člen týmu. Pokud budete chtít lokalitu získat, musíte bojovat se stávajícím vlastníkem. Cílem je vybojovat co nejvíce částí a tím nashromáždit více bodů.

Normal Quest

Domination Battle

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama