Black Legend - tahové RPG z fantasy města alternativní historie
Novinka Black Legend - tahové RPG z fantasy města alternativní historie

Black Legend - tahové RPG z fantasy města alternativní historie

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Tahové RPG, které by nemělo uniknout vaší pozornosti.

Reklama

Vývojáři z belgického studia Warcave aktuálně pracují na skutečně zajímavě vypadajícím tahovém RPG, které se jmenuje Black Legend.

To nás přenese do fantasy města Grant, kde se setkáme s architekturou 17. století, přesněji architekturou severozápadní Evropy. Toto město aktuálně zažívá poměrně nešťastné doby, jelikož ho ovládá kult nebezpečných a šílených fanatiků, kterých je se potřeba zbavit, a taktéž prapodivná mlha, jíž na město uvalil alchymista Mephisto. Proto se s vašimi žoldáky přidáte k místnímu odboji a tuto hrozbu se pokusíte vyhladit, kdy zároveň budete za pomoci různých hlavních a vedlejších questů odkrývat pravdu o tomto světě.

Ve hře se kromě zajímavého prostředí můžete těšit na propracované tahové souboje, kde budete muset rozmýšlet nad každým svým krokem a také bude třeba využívat alchymii, která má zde obrovský potenciál.

Svou skupinu žoldáku půjde sestavit z různých charakterů rozdělených do 15 herních tříd, kdy každá z nich oplývá svými vlastními schopnostmi, které přirozeně můžete různě kombinovat, ale i vybavením, jenž můžete obměňovat.

Titul by měl vyjít začátkem roku 2021 na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Hru můžete sledovat na oficiálních stránkách, Facebooku, Instagramu, Twitteru a samozřejmě na oficiální YT kanálu vývojářů, kde se můžete podívat na nový vývojářský deníček, kde vás autoři blíže seznamují s prostředím, ale i základními herními mechanismy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama