Black Mesa Source
Blogy čtenářů Článek Black Mesa Source

Black Mesa Source

Libor Jary

Libor Jary

Znáte half life, že ano? určitě se mezi vámi nenajdou tací, kteří ho neznají. Tato hra s tímto názvem Black Mesa Source má být zadarmo. Měla sice…

Reklama

 

Znáte half life, že ano? určitě se mezi vámi nenajdou tací, kteří ho neznají. Tato hra s tímto názvem Black Mesa Source má být zadarmo. Měla sice vyjít už v roce 2009, ale i když je rok 2011 hra pořád žije. Jedná se vlastně o přetexturovaný half life 1 do "a to pozor!" do HDR!! dále by hra měla "podle mě by mohla" mít DX11. Tuhle hru zrovna nevytváří studio Valve a nebo něco podobného s tímto názvem, rozhodla se ji totiž vytvořit nezávislá skupina fanoušků hry half life. Ti už ví kdy hra bude hotova, ale samozřejmně to nechtějí prozradit.

 

Tady máte ukázky jak by to mělo vše vypadat

 

[embed]http://www.youtube.com/v/9JSn4ZL29dM[/embed]

... zde pokračujte v psaní ...

 

 

Já doufám, že se vám to líbilo. Vymáčkal jsem ty videa na nejlepší kvalitu jakou to šlo no a těm kterým to nestačilo tu máte odkaz na grafické rozdíly mezi originálním HL a tímto modem.

 

http://www.uloz.to/8848240/bms-pngObrázek má  rozlišení 1920x10000 :D

Ale nebojte později přidám další obrázky, které budou jednotlivé.

Loučí se svámi RockMax

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama