Black Ops si podmanilo i Japonsko
Call of Duty Novinka Black Ops si podmanilo i Japonsko

Black Ops si podmanilo i Japonsko

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

5

Na zlomení rekordu to sice nestačilo, i přesto si ale nejnovější Call of Duty drží v zemi vycházejícího slunce první příčku s přehledem.

Reklama

Za poslední týden většina japonských hráčů zatoužila po Black Ops, díky čemuž si gamesa na konto přičetla dalších téměř 170 tisíc prodaných kopií. Necelých 130 tisíc přitom podle očekávání tvořila verze pro třetí Playstation.

Daleko za sebou tak výtvor studia Treyarch nechal i všechny Pokemony, Mario tituly a další JRPG hříčky, které jsou na východě tolik populární. V rámci oficiálního výčtu tedy dodejme, že druhé místo okupuje DS bojovka Super Fossil Fighters, které se prodalo 42 tisíc kusů.

Co se konzolí týče, tam stále vede Wii, pořídilo si ho dalších 40 tisíc lidí, s PS3 v těsném závěsu (30 tisíc prodaných jednotek) a Xboxem 360 pokulhávajícím se 7 tisíci prodanými kusy.

Mezi handheldy drtivě vede PSP, po němž zatoužilo téměř 100 tisíc hráčů, druhé místo patří DSi LL s necelými 22 tisíci prodanými jednotkami a DSi s 20 tisíci na kontě. Na chvostu jsou DS Lite a PSP Go, za které utrácelo své peníze shodně asi 1900 nadšenců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama