Blade Runner Novinka Blade Runner: Cells Interlinked 2021 přivádí k životu svět kultovního snímku

Blade Runner: Cells Interlinked 2021 přivádí k životu svět kultovního snímku

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC Linux Linux

Jedná se o mód, jenž byl vytvořen v rámci Serious Sam Fusion.

Reklama

Pokud jsme se v průběhu let něco o modderské komunitě dozvěděli, tak je to fakt, že se častokrát jedná o velice šikovné lidi, kteří jsou schopni vytvářet takové zajímavé věci, díky nimž jsou starší hry schopny nabízet neustále nové zážitky, kolikrát velice vylepšující zážitek z původního titulu.

Mezi jedny z takto šikovných tvůrců pak jistě patří i člověk s přezdívkou Syndroid, který v minulém týdnu na Steam nahrál svůj nový mód pro Serious Sam Fusion (speciální platforma pro Serious Sam hry) nazvaný Blade Runner: Cells Interlinked 2021.

Ten sleduje osudy Nexus-8 replikantky Trixie, která je na útěku skrze kyberpunkové Los Angeles, kde ji nahání různí žoldáci, policejní složky a samozřejmě blade runneři. Na tomto úprku se skamarádí s osamělým technikem - Renem Dusem, který pracuje pro společnost Tyrell. Ten si z počátku není jistý, jestli má Trixie pomoci, ale nakonec si uvědomí, že replikanti jsou možná daleko více lidští, než samotní lidé. Proto spojí síly, aby se z města dostali živí.

Příběh se odehrává před událostmi krátkého animovaného snímku Blade Runner: Blackout 2022, který vyšel jako součást kampaně pro film Blade Runner 2049, kdy jsme se v jejím rámci dočkali celkově tří krátkometrážních děl, jejichž úkolem bylo spojit události první a druhého filmu.

Z přiložených screenshotů a ukázky (ta je v náhledu) na vás ihned dýchne atmosféra Blade Runnera, tedy hlavně druhého dílu, kdy je jasné, že se tvůrce snažil o co největší věrnost.

Pro hraní módu je vyžadováno vlastnictví hry Serious Sam 3 BFE, avšak neočekávejte klasickou hratelnost, kterou známe z této frenetické série, jelikož tempo zde bude o něco pomalejší.

V budoucnosti bychom se taktéž měli dočkat podpory pro VR.

Samotný mód naleznete na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama