Bleeding Edge dostane velký update
Bleeding Edge Novinka Bleeding Edge dostane velký update

Bleeding Edge dostane velký update

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Nová mapa či kosmetické věci.

Reklama

Studio Ninja Theory se se svou nejnovější online akcí příliš neblýsklo, jelikož ta nabídla nic moc hratelnost, generický hudební doprovod, nulový systém postupu či opravdu malinké množství obsahu při vydání. Minimálně ale to poslední se snaží autoři alespoň trochu opravit, kdy se brzy dočkáme té prozatím největší aktualizace, přinášející poměrně dost vylepšení.

Tím nejhlavnějším je nová mapa Facility 665, která bude dostupná pro režim Objective Control (obsazování území). Jedná se o klasické výzkumné zařízení, kde se vyráběla high-tech zařízení, takže se můžeme těšit na industriální vzhled.

Druhým nejdůležitějším přídavkem je dodání jednotlivých žebříčků, na nichž se hráči budou moci umisťovat v disciplínách, jako je nejlepší poměr výher a proher, nejvíce zabití, nejvíce poškození a další.

Taktéž konečně dojde na přepracování jednoho herního charakteru, něžného bijce Makuty, který se nově bude snad hrát o poznání lépe, než tomu bylo předtím.

Nezapomnělo se ale ani na nové skiny pro vaše hoverboardy či různé emoty, kterými můžete vyjádřit své pocity při hraní.

Přesné datum vydání této aktualizace se prozatím neví, avšak pokud budete sledovat oficiální twitter hry, brzy se ho snad dozvíte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama