Overwatch Novinka Blizzard představuje podobu battle passu pro Overwatch 2

Blizzard představuje podobu battle passu pro Overwatch 2

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Veteráni budou mít na startu značnou výhodu.

Reklama

Overwatch 2 a jeho battle pass je v současnosti tématem, jež je velmi živé. Velké části komunity se plány Blizzardu vyloženě nezamlouvají a nebojí se to velkému gigantu dát najevo. Novinky zaměřená právě na tento prvek, však určitou část hráčů může mírně uklidnit. Vlastníci prvního Overwatch totiž dostanou první prémiový battle pass pro pokračování známé hrdinské multiplayerové střílečky zcela zdarma spolu s medičkou Kiriko. Ta má být neplatícím hráčům uzavřena až do úrovně 55 z 80 dostupných levlů. Nikdo jim však nebude bránit si zkrátit cestu skrze nákup prémiového battle passu (10 dolarů/1000 herních mincí), nebo Watchpoint Packu, jehož cenovka je aktuálně stanovena na 40 dolarů.

Mince půjde v Overwatch 2 zakoupit, či získat hraním skrze výzvy. Pokud jde o výši odměn, ta na první pohled nepůsobí nějak závratně. Za splnění čtyřech týdenních výzev dostanete kupříkladu 30 penízků, za 8 obdržíte 20 kousků a v případě jedenácti dostanete od Blizzardu 10. Když se tedy pořádně zapojíte do hraní, můžete se aktuálně těšit na celkem 60 penízků týdně. Za sebe se trošku obávám, že tempo sbírání bude příliš pomalé, což nakonec povede k většímu tlaku na hráče, kteří ve finále sáhnou po peněžence.

Krom Kiriko bude bezplatný i prémiový battle pass pro Overwatch 2 osahovat řadu kosmetických úprav, jejichž škála je opravu pestrá. Detailní přehled o tom, co vše nabídne si můžete přečíst na oficiálních stránkách hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama