Blizzard se vyjádřil k omezení Diabla 3
Diablo 3 Novinka Blizzard se vyjádřil k omezení Diabla 3

Blizzard se vyjádřil k omezení Diabla 3

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

40

Zástupci tvůrčí firmy Blizzard se konečně pořádně rozpovídali o třídenním zámku na digitální kopie her.

Reklama

O tom jsme vás informovali již dříve, přičemž celé „kouzlo“ spočívá v tom, že hráči, kteří si třetí Diablo pořídili digitální cestou až po aplikování patche v1.0.3 si museli až 72 hodin místo plné verze vystačit v podstatě jen s demoverzí.

Důvodem je podle všeho strach z podvodů, což ostatně Blizzard znovu potvrdil v tiskovém prohlášení. V tom společnost zmínila, že stejné restrikce platí i ve World of Warcraftu, a že většina se dostane k neořezané verzi hry již po jednom dnu čekání.

Snaha o maximální možné zabezpečení gamesy je dost možná chvályhodná, nebo spíše pochopitelná, jelikož si Blizzard tímto krokem v prvé řadě pojišťuje, že nepřijde ani o cent, ale nic to nemění na tom, že takto zásadní změnu měl avizovat dopředu a pořádně.

Závěrem máme ještě jednu informaci pro fanoušky Witch Doctora. Ten totiž s novým patchem „přišel“ o Zombie Bears skill, neboť takto vyvolaná medvíďata prý mají problémy s pohybem, neustále se o něco zasekávají a jsou v podstatě nepoužitelná. Studio si je problému vědomo a už usilovně pracuje na patchi 1.0.3a.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama