Blood Bowl 2 Novinka Blood Bowl 3 ze světa Warhammeru vyjde v srpnu

Blood Bowl 3 ze světa Warhammeru vyjde v srpnu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na nový trailer s vůní piva.

Reklama

Francouzské studio Cyanide, které před pár dny vydalo béčkovou akci Werewolf: The Apocalypse – Earthblood, upozorňuje na svůj další chystaný projekt v podobě třetího Blood Bowl.

Blood Bowl 3 je tahovou strategií kombinující pravidla amerického fotbalu a alternativní vesmír Warhammeru.

Nápad i pravidla pochází ze stejnojmenné deskové hry, která původně vyšla již v druhé polovině osmdesátých let. Autoři ze Cyanide tento koncept využili již u prvních dvou her série z let 2009 a 2015.

Výsledek nedopadl špatně. Například Blood Bowl 2 v naší recenzi obdržel devítku.

O vývoji třetího dílu víme již téměř dva roky. I díky odkladu jsme ale operovali pouze s nijak specifikovaným vydáním někdy v průběhu prvních měsíců letošního roku.

Dnes už jsme o něco moudřejší. Vývojáři totiž na stránkách hry uvedli, že vydání stanovili na srpen, což je tedy o něco později, než před časem proklamovali. Blood Bowl 3 míří na PC (Steam), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Hra nabídne při vydání 12 různých týmů. Každý se pochlubí vlastním stadionem a družstvem roztleskávaček. Očekává se režim kampaně pro jednoho hráče i multiplayer.

Zároveň s termínem vydání byl zveřejněn i nový trailer, který ocení zejména příznivci piva.

Ústředím motivem traileru je pivo Bugman’s a stejnojmenný pivovar trpaslíka Josefa Bugmana, který stejně jako ostatní postavy a rasy ve hře pochází z univerza Warhammeru.

Další informace o hře můžete najít na Steamu nebo Discordu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama