Bloodstained přinese crossover s Journey
Bloodstained: Ritual of the Night Novinka Bloodstained přinese crossover s Journey

Bloodstained přinese crossover s Journey

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Přichází v rámci nového updatu.

Reklama

Parádní metroidvania Bloodstained: Ritual of the Night již brzy dostane další dávku obsahu, a to tentokrát se speciálním kořením.

Do hry totiž už 23. srpna dorazí update 1.4, který přinese opravy několika problémů, a to včetně třeba toho, kdy se neukazovala správná tlačítka při změně ovládání na gamepadu. Nicméně tím nejklíčovějším bude další obsah, tentokrát s příchutí překrásné hry Journey.

Tu samotní vývojáři Bloodstained: Ritual of the Night mají ve velké oblibě, tudíž jsou nadšeni, že se mohli dohodnout s thatgamecompany a přinést novou sekci do zdejšího hradu zvanou The Tunnels.

Tato lokace je samozřejmě inspirována zmíněným zážitkovým projektem, kdy zde na vás navíc čeká i souboj s bossem. No a pokud to všechno úspěšně zvládnete projít, získáte exkluzivní novou věc, jíž můžete vybavit vaši postavu.

Do lokace se lze dostat poté, co ve hře odemknete Den of Behemoths, přičemž se jedná o tajné prostředí, tudíž se ho netýkají žádné achievementy a nezapočítává se do procentuální kompletace mapy.

Bloodstained: Ritual of the Night je dostupné pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama