Silica Novinka Bohemia Interactive představuje novou hru s názvem Silica

Bohemia Interactive představuje novou hru s názvem Silica

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

15
Platformy Windows PC

Půjde o netradiční kombinaci žánrů.

Reklama

České studio Bohemia Interactive dnes představilo novou hru s názvem Silica. Jedná se kombinaci akce z pohledu první/třetí osoby a real-time strategie, která vás vezme do roku 2351 na vzdálenou planetu Baltarus. Ta pod svým povrchem skrývá jedinečný prvek Balterium, který by celou civilizaci dokázal pohánět na generace dopředu.

Jak ale ukazuje výše přiložená ukázka, tak se poklidný sběr suroviny brzy promění v nelítostný boj s hmyzími obyvateli této písečné planety. Vývojáři lákají na trojici herních režimů a tři různé frakce, které se proti sobě utkají o nadvládu nad Baltarusem. Hrát budete moci sami proti umělé inteligenci nebo ve skupině až dvanácti hráčů v režimu strategie. Ještě větší bitvy nabídne režim arén určený pro 32 hráčů.

Bohemia Interactive představuje novou hru s názvem Silica

Silica je součástí již nějakou dobu fungujícího programu Bohemia Incubator, ve kterém studio pomáhá nezávislým tvůrcům s jejich vlastními projekty. V uplynulých letech díky tomuto programu vznikla řada komunitních rozšíření do Army 3.

Nově představená rozšířená podoba tohoto herního inkubátoru se bude dle slov Marka Španěla zaměřovat i na samostatné herní projekty a značky. Prvním takovým příkladem je právě Silica, za kterou stojí bývalý zaměstnanec studia Martin Melichárek.

Silica by měla brzy vyjít v programu předběžného přístupu na Steamu, kde si hru již nyní můžete přidat do seznamu přání. Přesné datum vydání ani cenu zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama