Bojové styly legendárních postav v Yakuze: Like a Dragon
Yakuza: Like a Dragon Novinka Bojové styly legendárních postav v Yakuze: Like a Dragon

Bojové styly legendárních postav v Yakuze: Like a Dragon

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Budou Kiryu, Majima a Saejima stále používat stejné druhy bitevních stylů nebo přijdou s něčím novým?

Reklama

Tak to máme potvrzené. Z posledních střípků informací ohledně Yakuzy: Like a Dragon víme, že nám hra sice přinese kupu novinek, ale přidá i něco absolutně ikonického. Nové info se totiž týká starých známých postav. Již delší dobu víme, že se ve hře objeví Kazuma Kiryu, Goro Majima a Taiga Saejima, ale teď můžeme prozradit, že když si jej přivoláte jako podpůrnou postavu, bude Kiryu používat své čtyři tradiční bitevní styly a Majima i Saejima budou také bojovat tak, jak si můžete pamatovat.

Kiryu tedy bude moci použít všechny čtyři své bojové styly (Battle Style), styl Beast je zaměřený hlavně na sílu a použití velkých předmětů z okolí, styl Brawler je úplně ten všeobecný, základní. Útoky stylu Rush jsou velmi rychlé, zaměřené na omráčení nepřítele a na vyhýbání se a styl Dragon of Dojima spojuje prvky ze všech tří předchozích stylů.

Majima se samozřejmě bude spoléhat na svůj typický styl Mad Dog of Shimano, bude moci použít svou Demonfire Dagger a kopy stylu Breaker. Může také soupeře paralyzovat. Saejima v předchozích Yakuzách žádný styl nepoužívat, nicméně v Yakuze: Like a Dragon půjde o těžkopádného ranaře s ničivými útoky.

Yakuza: Like a Dragon vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 už 16. ledna a v průběhu tohoto roku také v Severní Americe a v Evropě.

Zdroj: 4Gamer!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama