GoldenEye 007 Novinka Bondovka GoldenEye 007 se dočkala oznámení remasteru

Bondovka GoldenEye 007 se dočkala oznámení remasteru

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

James Bond se po dlouhých letech vrátí na naše herní zařízení.

Reklama

O připravovaném remasteru akce GoldenEye 007 z roku 1997 se dlouhou dobu spekulovalo. Z vývoje vylepšené verze se postupně stalo v podstatě veřejné tajemství, takže dnešní oficiální oznámení není ničím překvapivým. Remaster vzniká ve studiu Rare, které stojí i za původní hrou určenou Nintendo 64.

Kromě výše přiloženého traileru autoři zveřejnili i několik informací o změnách, které nová verze přinese. V první řadě se jedná o podporu rozlišení 4K a formátu 16:9 v kombinaci s plynulejším frameratem. Hra se rovněž dočká podpory achievementů.

Situace je zajímavá z pohledu platforem. GoldenEye 007 zamíří ve vylepšené verzi na konzole Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Už v den vydání se hra podívá do předplatných Xbox Game Pass i Nintendo Switch Online. Hráči na Nintendu Switch navíc dostanou exkluzivní přístup do režimu online multiplayeru pro až 4 hráče.

Hlavní náplň hry ale bude tvořit kampaň pro jednoho hráče, kterou doplní lokální split-screen. Datum vydání ani cena zatím zveřejněny nebyly. Vývojáři alespoň prozradili, že pro majitele digitální verze kompilace Rare Replay bude hra k dispozici zdarma.

Fanoušci Jamese Bonda mohou kromě vylepšeného GoldenEye 007 vyhlížet rovněž úplně novou hru z tohoto univerza, která aktuálně vzniká ve studu IO Interactive.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama