Bonusový obsah pro stávající hráče GTA V, kteří se rozhodnou pro novou verzi
GTA 5 Novinka Bonusový obsah pro stávající hráče GTA V, kteří se rozhodnou pro novou verzi

Bonusový obsah pro stávající hráče GTA V, kteří se rozhodnou pro novou verzi

ElementGamer

ElementGamer

101

Navíc ještě nové screenshoty.

Reklama

Na vracející se hráče do vylepšeného Los Santos čeká bonusový obsah jako odměna za upgrade na next-gen. Takže, kdo už má GTA V na starých konzolích a zvažuje opětovné koupení hry na ty nové - neváhejte.

Rockstar má připraveno v záloze několik taháků pro singleplayer, jako třeba eventy, které se budou dít různě po světě a jestli je splníte všechny, odemknou se vám nová vozidla. Třeba oblíbené vodní letadlo Dodo a nové Duke O´Death.

Další novinkou bude vyšetřování vražd, kdy jako Michael budete nacházet vodítka, prošetřovat je a posouvat se dál v ponurém „noir” příběhu. A pokud se vám podaří spojit všechny indicie, Snapmatic fotky budou rázem ve stylu klasických detektivek.

Nedílnou součástí updatu budou také zbraně, jako vysokorychlostní Rail Gun, jenž nabídne i vlastní výzvy na střelnici. Na blízko tu bude sekyra.

Jestli vás unaví nekonečné střílení, můžete zkusit fotografování zvířat s Franklinem. Budete moci naleznout i vzácné druhy a odměnou vám bude Kraken Sub.

Krom toho si v terénním voze můžete udělat okružní závod a vyhrát některé z aut s logy známých společností.

Trochu zvláštní činnost bude fotografování graffiti, které udělali pouliční umělci. Vám se tak nabídne možnost je pronásledovat, všechno to nafotit a získat roztomilý opičí obleček.

Seznam ještě nekončí, ale zbytek budete muset objevit sami ve hře. Jak bylo už potvrzeno, hráči si budou moct převést postavy a všechen jejich postup z PS4, Xbox One a PC. Svou postavu si budete moci přenést pouze jednou. Budete s ní moci hrát i na starších konzolích, ale bez projevení dalších pokroků.

GTA V vychází pro PS4 a Xbox One 18. Listopadu, PC verze 27. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama