BordáčLands 2
Blogy čtenářů Recenze BordáčLands 2

BordáčLands 2

Jako z čistého nebe k nám doráží hra natolik tvrdá že ani Jan Tleskač neví co na ní říct. Pojďme se na to podívat!

Reklama

Jako z čistého nebe k nám doráží hra natolik tvrdá že ani Jan Tleskač neví co na ní říct. Pojďme se na to podívat!

 

 

 

První díl nás přenesl do místa a konání početí Chrise Bordáče. Teď se příběh rozjíždí dále!

 

Hratelnost

Hra se hraje prostě skvěle. Po prostředí ke kterému se dostaneme sedna grafika ke které se dostaneme a hlavně vše se hýbe jak má. Něco zmáčknete a určená aplikace hry spustí reakci na vaší klávese. Je to bomba! Chris, postava za kterou hrajete z první osoby se pohybuje jako by to byl nějaký recenzent. Jde z Vás cítit monumentálnost. Jste přeci jen Chris Bordáč!!!!!!!!!!!

 

Grafika

Foto realistické zpracování divočiny je naprosto famózní. V soutěži Lumia roku to vyhrálo top PureView.

Samozřejmě záleží jakou platformu zvolíte; na zastaralých počítačích které dnes koupíte to nemá ani cenu. Dnešní procesory to nezvládají, je to ohavné. A o grafikách je škoda mluvit. Playstation 3 je taktéž ohavně pitomá věc a z toho vyplývá že jedinou správnou cestou je revoluční xbox 360 na které Vám hra jede plynule, hezky a hlavně se super ovládá jak na ovladači tak i na Kinectu.

Ovládání na kinectu je vážně super, připadáte si jako správný Bordáč. Chůze po obchodních centrech jsou vážně kjůl.

 

 

Zasazení a příběh

Jak již jistě víte, vtělíte se do Chrise, elitního uličníka který bojuje za pravdu. Jste synem druhého člověka který z moravistánu přejel do severních Uher. Ano, nacházíte se v divočině zvané severní Uhry nebo, jak jej nazývá pohádková knížka  "Dejepisná čítanka pre 5. ročníkov" Slovensko (poznámka redaktora: Ano, víme že je slovensko fiktivní ale o tom jindy).

Chris svými heroickými schopnostmi zabraňuje Michalu Blažejovi, známému kecálistovi a člověku který si vymýšlí dějiny. Samozřejmě i jeho bandě. Blažej je nehorázným uličníkem a Vy ho opravdu musíte zastavit. O tom jak to skončí Vám nic samozřejmě neřeknem. Další věcí která se má zmínit je to že tvůrci hry pojali hru velkolepě. Opravdu zde máte celou Horno Uherskou džungly od Moravistánu k Polsku a Sovětům. Samozřejmě si tuto lokaci celou vymysleli neb žádný dobrodruh krom otce Chrise nepřežil lidožroutské slováky ( jak se jim v pohádkách říká )

 

Hra má i koncept ponaučení a zjistíte že nemáte věřit slovákům neb si vymýšlí historii a papjí civilizované Ukrajince, Čechy a Poláky.

 

Základním kamenem úrazu hry je její délka která je nekonečná neb Chris naráží na další výmysly a jiné slovenské zlosti. Ve hře je zabudován generátor questů.

 

DLC

Ano, i tento pompézní titul nebude ochuzen o DLC.

To nadcházející, první se jmenuje " Blažej strikes back " kde donutí Vás, Chrise, recenzovat za jídla na pozadí herní relacie Indian. DLC bude stát 1600 microsoft pointů. Ano, na ostatní platformy se nedostane, protože na to nemají výkon.

Video

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/CSdI-SLVULk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Kompletace

Hra je perfektní pokud máte XBOX360 a máte cit pro perfektní hratelnost.

Pokud máte zastaralé konzole PC, Mac a PS3 tak ruce pryč!

Prostě jednička jako ve škole!

BordáčLands 2

Verdikt

Pecka, bezva, prima kjůl! Germánský počin

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Chris Bordáč
Džungle zvaná slovensko
grafika na xbox360
hratelnost na kinectu
Achievmenty a Challenge
Lukáš Čulena
Grafika na PC a PS3
Michal Blažeja jeho gang uličníků
Úžasná a nekonečná hratelnost - je jí moc
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama