borderlands-2-dojmy-z-hrani-uvod
Blogy čtenářů Článek Borderlands 2 - Dojmy z hraní úvod

Borderlands 2 - Dojmy z hraní úvod

Vypíšu tady poznámky z rozehrání Borderlands 2 na PC. Pro představu, jak hru vnímá hráč při hraní. Komu se to nelíbí, ať nečte. Kolik toho napíšu,…

Reklama

Vypíšu tady poznámky z rozehrání Borderlands 2 na PC. Pro představu, jak hru vnímá hráč při hraní. Komu se to nelíbí, ať nečte. Kolik toho napíšu, nevím. Až mě psaní přestane bavit, skončím.

 

Kladné dojmy odrážkuji pluskem, záporné mínuskem, neutrální nijak.

 

Text obsahuje spoilery, hodlá-li jej někdo číst, radši nechť má v počtu spouštění hry přede mnou náskok (ať je dál, což lze vyčíst z úvodního shrnutí).

 

Texty mohou obsahovat nepravdivé údaje, protože píšu, jak hru vnímám při hraní a ne při zpětném přemýšlení a ověřování správnosti na Googlu. Pokud v průběhu hraní zjistím, že co jsem předtím napsal, je nepřesné či jinak zavádějící, zpětně to opravovat nebudu, nově ale uvedu upřesnění. Ukáže se tak, co jsem jako hráč špatně chápal a kdy to pochopil lépe (jestli vůbec). S tím souvisí i fakt, že angličtině moc nedám a radši střílím, než čtu / poslouchám.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama