Borderlands: Tiny Tina's Robot Tea Party
Borderlands Novinka Borderlands: Tiny Tina's Robot Tea Party

Borderlands: Tiny Tina's Robot Tea Party

Michal Jonáš

Michal Jonáš

V první deskové hře ze světa Borderlands stavíte robůtky Claptrap.

Reklama

Zcela první deskovou hrou ze světa stříleček Borderlands je malá stavěcí karetní hra Borderlands: Tiny Tina's Robot Tea Party od dvou menších amerických vydavatelů XYZ Game Labs a Nerdvana Games. Jedná se o novou karetku pro 2-4 hráče na pouhých 15 minut hraní, která obsahuje pouze 80 hracích karet.

Borderlands: Tiny Tina's Robot Tea Party se odehrává po událostech v Borderlands 2, kdy se Tiny Tina rozhodne dát si menší pauzu a vrátí se do svého šrotiště, kde se jí válí různé kusy rozbitých robůtků Claptrapů, kteří podobně jako ve všech videoherních dílech žadoní o kompletaci a opravu, aby zase mohly jezdit po tom svém kolečku.

 

Borderlands: Tiny Tina's Robot Tea Party

 

Staré známe Vault Huntery tedy pozve k sobě na menší čajový dýchánek, v němž se všichni budete přehrabovat v hromadě robotího haraburdí a sestavovat z něj ty nejlepší robůtky Claptrapy. Samozřejmě ne vždy se povede k sobě spojit díly pocházející z jednoho a toho samého robota, což se jim samozřejmě nebude líbit. Ten, kdo nakonec postaví toho nejlepšího Claptrapa, vyhrává sušenku a horký čaj navíc.

Borderlands: Tiny Tina's Robot Tea Party je menší hrou, takže se začíná objevovat i v českých obchodech za cenu kolem šesti stovek, přičemž hra, na níž se jako konzultant podílel i samotný Randy Pitchford, je v angličtině s ilustracemi přímo od autorů videoherní série Borderlands. Nahlédnout do velmi jednoduchých pravidel pak můžete zde.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama