Boundary Novinka Boundary v traileru Fire Fall

Boundary v traileru Fire Fall

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Dočkáme se odhalení zásadních novinek?

Reklama

Vydavatelská společnost Skystone Games a vývojáři ze Studio Surgical Scalpels vydali nový trailer k jejich taktické multiplayerové vesmírné FPS střílečky Boundary nazvaný Fire Fall.

Skystone Games prý navíc v následujících týdnech připravují ohledně hry Boundary odhalení "několika zásadních novinek".

Boundary v traileru Fire Fall

Boundary je taktická vesmírná střílečka určená pro více hráčů, ve které se dostanete do role těžce ozbrojených astronautů. Tito Astroperatoři jsou v nulové gravitaci na oběžné dráze Země zapojeni do divokých přestřelek mezi dvěma týmy, při kterých ještě musí provádět další operace.

Hra se snaží o předefinování boje v nulové gravitaci. Díky EMU obleku můžete fungovat a přežít konflikt, odehrávající se na trojrozměrném bojišti, kde na vás může kdokoli zaútočit ze všech úhlů. Rozdíl v úhlu útoku a vaší poloze může být zásadní.

Ochranný skafandr a svůj zbraňový arzenál si můžete přizpůsobit. U vybrané primární zbraně lze upravit a upgradovat z široké nabídky pažeb, rukojetí, dalekohledů, hlavní a typů munice tak, aby více odpovídala vašemu hernímu stylu. Vhodným výběrem z několika bojových tříd (jako jsou lékaři nebo odstřelovači) a s využitím speciálních zařízení (jako je hák pro ukotvení), může být váš boj nepředvídatelný.

Boundary má prozatím vyjít pro PlayStation 4 a přes Steam ještě v letošním roce.

Zdroj: Skystone Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama