171 Novinka Brazilské „GTA“ s názvem 171 vyjde již brzy na Steamu

Brazilské „GTA“ s názvem 171 vyjde již brzy na Steamu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy Windows PC

Podívejte se na záběry z hraní.

Reklama

Vývojáři z nezávislého brazilského studia Betagames Group už několik let vyvíjí vlastní městskou akci, která se nápadně podobá sérii Grand Theft Auto od Rockstaru.

Hra nese název 171 a vezme vás do rozlehlého města, které je inspirované právě Brazílií. Autoři tento jihoamerický klon GTA vyvíjí už okolo deseti let. První záběry ze hry se na youtube kanále studia objevily před sedmi lety. Projekt v současnosti stále žije a pomalu nabírá reálných rozměrů.

Před nedávnem byl zveřejněn nový trailer, který už stihl nasbírat téměř milion zhlédnutí. Na tuto nejnovější ukázku se můžete podívat výše v náhledu. Autoři zároveň oznámili, že 171 vstoupí již 17. listopadu do programu předběžného přístupu na Steamu. Půjde o pre-alpha verzi, takže ani vzdáleně neočekávejte hotový a kompletní produkt.

Kromě oficiálních materiálů můžete níže zhlédnout také delší záběry ze samotného hraní. Autoři podotýkají, že se jedná o rozpracovanou verzi hry, která neodráží finální plánovanou kvalitu. V budoucnu by hra 171 měla nabídnout velké živoucí město a potyčky zločinců s policií.

Rozpracovanou verzi těchto mechanik hra viditelně obsahuje už nyní. Ačkoli je na první pohled zřejmé, že se titul produkčními hodnotami těžko vyrovná svému vzoru v podobě GTA, tak některé jeho prvky přebírá překvapivě věrohodně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama