Breakpoint letos dostane další obsah
Novinka Breakpoint letos dostane další obsah

Breakpoint letos dostane další obsah

Ondřej Partl

Ondřej Partl

20
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Brzy bude vypuštěn podrobný plán aktualizací.

Reklama

Ačkoliv byl v době svého vydání nový díl ze série Ghost Recon s podtitulem Breakpoint přijat poněkud vlažně, rozhodně se musí autorům nechat, že se o něj i nadále starají, kdy v rámci několika bezplatných aktualizací titul značně vylepšili.

To znamená, že jsme se postupně dočkali vylepšení plížení, přidáni byli parťáci řízeni umělou inteligencí, a také přišla řada na cross-over, díky němuž se ve hře objevil Sam Fisher ze série Splinter Cell.

Pokud jste tedy této hře nakonec dali šanci a třeba vás i docela chytla, tak si pro vás vývojáři připravili milou zprávu, jelikož přislíbili vydávání nového obsahu i v rámci roku 2021.

To bylo oznámeno skrze oficiální twitterový příspěvek:

"Ahoj Ghosti,

po vzrušujícím roce a půl aktualizací a vylepšování hry s potěšením oznamujeme, že budeme přinášet nový obsah do Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint po celý rok 2021!

Od spuštění bylo naší prioritou řešit zpětnou vazbu od vás, našich hráčů. Do hry jsme přidali několik aktualizací, které například přinesly možnost lákání nepřátel střelami, ještě temnější noci, možnost průzkumu ostrova Golem či několik "world" modifikátorů. Dali jsme vám veškeré možnosti proto, abyste si mohli Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint doladit tak, aby vyhovoval vašim potřebám a přáním.

Přidání některých známých tváří, jako je Sam Fisher, Scott Mitchell a operativci Rainbow, přineslo zábavný obsah, o němž jsme si byli jisti, že se vám bude líbit. Nezapomeňme ale také na velký event Terminator, který na ostrov Auroa přidal T-800. Byla to hodně tvrdá práce a jsme hrdí na to, čeho tým dosáhl. Ale nemohli bychom to udělat bez vás, naší komunity.

Chtěli bychom ještě jednou poděkovat všem, kteří si našli čas a poskytli nám zpětnou vazbu a pomohli nám dostat Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint do stavu, u nějž doufáme, že ho všichni oceníte a užijete si ho."

Breakpoint letos dostane další obsah

Jako dovětek je následně uvedeno, že se již brzy dočkáme detailnějších informací o tom, na co se letos můžeme těšit, kdy v nejbližších dnech bude uveřejněn podrobný plán.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama