Britské obchody se již připravují na PlayStation 5
Novinka Britské obchody se již připravují na PlayStation 5

Britské obchody se již připravují na PlayStation 5

Ondřej Partl

Ondřej Partl

10
Platformy PlayStation PlayStation 5

Příprava výstavních ploch pro nástupce PlayStationu 4?

Reklama

Jak PlayStation 5, tak i připravovaný Xbox Series X jsou fanoušky toužebně očekávanými nástupci aktuální generace konzolí, pročež se nemůžeme divit tomu, že lidé již napjatě čekají na to, až si budou moci svůj kus předobjednat (a samozřejmě až budou vědět cenu), aby ho měli zajistěný při samotném vydání.

Šéf marketingu PlayStationu na toto konto nedávno ujistil, že spuštění předobjednávek bude s dostatečným předstihem řádně oznámeno, aby se lidé na to mohli lépe připravit.

Nyní se na sociální sítě (přesněji na Twitter) dostal obrázek z britského obchodu Currys PC World, v němž se údajně již připravují speciální předváděcí plochy právě pro PlayStation 5.

Jak můžete vidět na obrázku výše, jedná se o místo nemálo podobné obýváku, kde se vyskytuje dvoumístný gauč, dva stojánky na ovladače a prosklený box, v němž pravděpodobně bude umístěna ona konzole.

Pokud je tedy tento obrázek autentický a obchody se skutečně připravují na možnost předvádění této next-gen konzole, tak by to mohlo znamenat, že bychom se velice brzy mohli dočkat představení přesného data vydání a především ceny, za kterou si PlayStation 5 můžeme pořídit.

U Xboxu Series X se zveřejnění těchto informací očekává 23. července v 18:00 našeho času, kdy se uskuteční streamovaný event Xbox Games Showcase.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama