Brothers in Arms: Furious 4 odloženo na rok 2013
Brothers in Arms: Furious 4 Novinka Brothers in Arms: Furious 4 odloženo na rok 2013

Brothers in Arms: Furious 4 odloženo na rok 2013

Redakce

Redakce

13

Gearbox Software vyvrací spekulace o pozastavení vývoje a zároveň odhalují odložení.

Reklama

Po skvělém úvodu této série, je na světě další díl, který nese název Brothers in Arms: Furious 4. Z prvních informací nám jde spíš mráz po zádech, než že by nás to více přitáhlo k tomuto novému dílu. Každopádně strach můžeme mít z toho, že prodloužení série je jen reklamní tah, který čerpá a využívá toho, že je série od společnosti Gearbox Software postavena na tak dobrém základu. Jestli už toho vtipného pohledu na druhou světovou válku nebude až moc.

Ale k samotnému vývoji hry…

CEO studia Gearbox opět potvrdil posunutí vydání hry Brothers in Arms Furious 4. Nejprve bylo v roce 2011 řečeno, že se hry dočkáme letos, přesněji to mělo být někdy ke konci minulého měsíce. Jenže po několika problémech a změnách v projektu musí následovat i změny v samotné hře, které je potřeba dodělat a tak se hra bohužel přesouvá až na rok 2013.

Pitchford (známý také jako DuvalMagic), který je jedním z pěti zakladatelů Gearbox Software a nyní generální ředitel a prezident společnosti, v jednom z rozhovorů uvedl, že se máme na co těšit a že se vyvíjení hry posouvá, vzhledem k tomu, aby všechno bylo dotažené do precizního konce.

"Hra se vyvíjí a myslím, že lidé budou překvapeni z toho, co uvidí. To je právě jeden z důvodů, proč o hře nemůžeme v tuto chvíli mluvit konkrétněji a je předtím třeba provést další změny," řekl Randy Pitchford pro CVG.

Vydání Brothers in Arms: Furious 4 by kromě komiksové střílečky Borderlands 2, která vychází 21. září, mohla ohrozit i akce Aliens: Colonial Marines, jež je naplánovaná na únor příštího roku.

Přečtěte si naše preview pro více informací o Brothers in Arms: Furious 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama