Brzy dorazí dva nové soundtracky pro AC Valhalla
Assassin's Creed: Valhalla Novinka Brzy dorazí dva nové soundtracky pro AC Valhalla

Brzy dorazí dva nové soundtracky pro AC Valhalla

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Každý z nich bude věnován jednomu ze skladatelů.

Reklama

Názory na Assassin's Creed Valhalla se různí. Někteří tento díl považují za velice povedený, zatímco ostatní nikoliv. Každopádně ať už máte názor na samotnou hru jakýkoli, tak se asi shodneme na tom, že má minimálně povedený soundtrack.

Trio skladatelů Jesper Kyd, Sarah Schachner a Einar Selvik rozhodně oživilo toto dobrodružství, kdy některé skladby se dají zcela bez problémů pouštět i po vypnutí hry.

Pokud jste titul pak ještě nehráli, ale stejně by se vám zachtělo hudbu pustit, tak základní album naleznete třeba na Spotify. To čítá 47 skladeb od všech třech skladatelů.

Jestli nicméně toto album už máte dávno naposlouchané a toužíte po přídavku, tak pro vás máme velice pozitivní zprávu.

29. ledna totiž na Spotify, Apple Music a iTunes dorazí další dva celky, každý z nich věnovaný jinému skladateli.

První z nich se jmenuje Sons of the Great North a naleznete na něm hudbu Jespera Kyda (původní díly AC, Borderlands, Darksiders), která dohromady dává skoro dvě a půl hodiny poslechu (29 skladeb).

"Jsem nadšený, že mohu představit celou mou tvorbu pro Assassin's Creed Valhalla. Album Sons of the Great North obsahuje 29 dříve nevydaných skladeb s téměř dvě a půl hodinami hudby. Moje tvorba odráží brutalitu éry naplněnou duchovností severské mytologie. Rozsáhlé venkovní prostředí je podporováno autentickými živými nástroji, smíšených s moderním elektronickým přístupem, který dává partituře jedinečný zvuk - zvuk vikingů za pomoci Animu." - řekl Kyd serveru GameInformer.

Brzy dorazí dva nové soundtracky pro AC Valhalla

Druhé album se následně jmenuje Twilight of the Gods a obsahuje 32 skladeb od Sarah Schachner (Anthem, Assassin's Creed Origins).

"Twilight of the Gods je moje plná sbírka hudby pro Valhallu, která vás zavede od norských fjordů, přes anglické stráně a všude mezi tím. Moje tvorba představuje prolínání skandinávských a anglosaských kultur s náznaky severské mytologie. Chtěla jsem vytvořit hlubokou a emotivní kulisu pro Eivorovu cestu a opravdu mě bavilo ponoření do historie a učení se novým nástrojům." - řekla autorka serveru GameInformer.

Brzy dorazí dva nové soundtracky pro AC Valhalla

Obě alba si lze předem uložit na těchto stránkách (1 a 2).

Pokud následně zavítáte na web GameInformer, tak si již nyní můžete poslechnou dvě ukázky, kterými jsou skladby Nightfall in Wessex a Voices of Fornburg.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama