Brzy se dočkáme nových informací ohledně Destruction AllStars
Destruction AllStars Novinka Brzy se dočkáme nových informací ohledně Destruction AllStars

Brzy se dočkáme nových informací ohledně Destruction AllStars

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 5

Do Share Factory navíc dorazilo pár nových záběrů ze hry.

Reklama

Destruction AllStars je chystanou bláznivou autíčkovou akcí, která má vyjít exkluzivně pro novou konzoli PlayStation 5, přičemž na ní pracují vývojáři z Lucid Games.

Hra by měla jít ve šlépějích starších "závodních" her, jako je Twisted Metal či třeba i Flatout, kde první housle nehrálo umístění v závodu, ale destrukce.

Jednou z nejpříjemnějších věcí na této hře posléze je fakt, že bude od února dostupná "zdarma" v rámci předplatného PlayStation Plus, kde si tento titul budete moci do své knihovničky přidat po dobu dvou měsíců.

No a jelikož se toto vydání už velice rychle blíží, tak nám autoři na svém Twitteru slibují, že se o tomto jejich novém titulu brzy dozvíme hromadu nových informací.

Každopádně ještě předtím, než na řadu přijdou tyto nové oficiální zprávy, tak se můžete podívat na dalších pár sekund přímo z hraní, které se objevily v SHAREfactory, což je aplikace, která umožňuje vytvářet různé klipy ze záběrů, které byly pořízeny na konzoli.

Video na svůj YouTube kanál nahrál uživatel s přezdívkou Ricky.

Ačkoliv tento titul není jedním z těch nejambicióznějších, tak by se rozhodně mohlo jednat o příjemnou nenáročnou zábavu, která má potenciál zabavit během dlouhých večerů, tudíž jsme minimálně zvědaví.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama