Bude nové Okami?
Okami Novinka Bude nové Okami?

Bude nové Okami?

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Ikumi Nakamura a Hideki Kamiya by rádi vytvořili novou hru: "Chceme udělat pokračování Okami."

Reklama

Ikumi Nakamura, bývalá kreativní ředitelka studia GhostWire: Tokio, navštěvovala od opuštění Tango GameWorks, celou řadu herních studií. To pravé překvapení ale přišlo s vydáním velmi krátkého, šestisekundového videa s Hideki Kamiyou z Platinum Games, na kterém říká: „Okami se vrátí.“ A poté ukáže charakteristické gesto s palcem vzhůru.

Nakamura v tweetu samotném uvádí: „Okami se vrátí! Chceme, chceme udělat pokračování Okami a i fanoušci se na to těší. Chcete znovu vidět Okami od Kamiya, že jo? Taky na tom chci pracovat!“ Japonský text na konci tweetu v překladu zní: „Chceme znovu vytvořit Okami.“ Na konci je navíc zmíněn Capcom i oficiální účty Okami.

Ikumi pracovala v Capcomu v letech od 2004 až do 2006, kde působila jako výtvarnice prostředí pro Okami. Potom od roku 2006 do roku 2010, pracovala jako výtvarnice na konceptech pro Platinum Games, zejména na Bayonettě. Jen pro doplnění, Okami v Capcomu režíroval právě Hideki Kamiya.

Abychom vás ale neuvedli v omyl a také vás trochu schladili, tak nic z toho neznamená, že je ve vývoji nová hra série Okami. Zdá se tak, že chce Nakamura svým tweet vyjádřit zájem pro vytvoření pokračování. A nic víc. Můžeme se ale také domnívat, že může být přízpěvek součástí veřejné kampaně Capcomu, které by mohly pomoci spustit schvalovací proces. Je o stejný způsob, jakým dostal zelenou remake Residentu Evil 2.

Nakamura pak v následném tweetu dodává: „Chci prostě vidět skvělé hry a také vyvíjet hry, které chtějí hráči hrát. Nerozumím rozpočtům a politice. Chci jen zůstat tvůrcem, který může říci, že skvělé věci jsou prostě skvělé. Okami je jednou z těch, které mají moc všeho překonat.“

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama