Budeme hrát v GTA VI za ženu?
GTA 6 Novinka Budeme hrát v GTA VI za ženu?

Budeme hrát v GTA VI za ženu?

Ondřej Partl

Ondřej Partl

41
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Naznačují to nové zvěsti.

Reklama

Městskou open-world akci Grand Theft Auto, známou také pod zkratkou GTA, pravděpodobně nemusím příliš představovat, jelikož s alespoň jedním dílem série přišel do styku asi každý.

Prozatím poslední díl v podobě GTA V byl vypuštěn už v roce 2013, tehdy ještě na konzole PlayStation 3 a Xbox 360, kdy následovaly verze na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Titul sklidil obrovský úspěch jak u kritiků, tak i hráčů, přičemž z nějakého důvodu (tento důvod bude nejspíše GTA Online, tedy multiplayerový mód pátého dílu) se objevuje na předních příčkách prodejnosti, ačkoliv si všichni myslíme, že tu hru musí vlastnit už každý.

Proto se není čemu divit, že fanoušci série dychtivě očekávají vydání Grand Theft Auto VI, o kterém stále oficiálně vůbec nic nevíme, ačkoliv se už mnohokrát v kuloárech objevily zvěsti, že hra je už poměrně dlouho ve vývoji.

Každopádně to nebrání tomu, aby se na internetu objevily další spekulace, tentokrát se zaměřující na hlavního hrdinu hry.

Nebo spíše hrdinku, jelikož podle Toma Hendersona, ředitele a vlastníka agentury přes sociální média - Viral Junkie, bude mít připravovaný díl této série vůbec poprvé v historii hratelnou hlavní postavu ženského pohlaví (teda musíme si odmyslet první díl), kterou ale doplní i postava mužská.

Tyto informace samozřejmě nejsou podložené žádnou oficiální informací ani zdrojem, avšak Henderson v minulosti už úspěšně odhalil několik informací (hlavně v rámci série Call of Duty) ještě předtím, než byly odhaleny oficiální cestou.

Nicméně o možnosti hraní za ženu jsme slyšeli už dříve, avšak Henderson je prozatím asi nejvěrohodnějším zdrojem.

Kromě toho se ani neví, zda by se mělo jednat o podobnou situaci, kterou nám představilo třeba GTA V, kdy budeme sledovat příběh několika postav, přičemž jedna z nich bude žena, případně budeme mít "jen" možnost si vybrat mezi pohlavím, podobně jako v nových dílech Assassin's Creed. Samozřejmě je tu ale stále možnost, že postavu si půjde vytvořit.

Rozhodně je dobré brát jakékoliv takovéto informace s rezervou, avšak zakomponování ženské protagonistky jistě dává smysl, kdy by se mohlo jednat o další příjemné zpestření oproti starším dílům.

Pokud vám ale bude na nové generaci konzolí smutno po hře z této série, tak se nebojte, jelikož v druhé půlce tohoto roku má dorazit next-gen verze GTA V a dočkáme se i standalone varianty GTA Online.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama