Bugsnax Novinka Bugsnax dostane rozšíření a podívá se na další platformy

Bugsnax dostane rozšíření a podívá se na další platformy

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Příjemná oddychovka i na Xboxu či Nintendu.

Reklama

Bugsnax je překvapivě příjemná oddychovka s bizarním světem, která nabízí skvěle napsané postavy, humor a povedené hádanky (naše recenze zde).

Tyto hry jsou pak občas opravdu potřeba, tudíž pokud chcete nějaký přídavek, tak se připravte na 28. dubna, jelikož v tento den dorazí update The Isle of BIGsnax.

Ten do hry přidá zhruba tři hodiny dodatečného příběhového obsahu, v němž se vydáte na zvláštní ostrov, jenž je obydlen různými zajímavými tvory, kdy vás zde navíc čekají různé nové mechaniky, jako třeba zmenšující prášek. Ovšem novinky dorazí i do základní hry, kdy si můžete nově upravovat svou vlastní chatku, zatímco skrze poštovní schránku lze přijmout různé výzvy, které vás odmění nábytkem. Kromě toho budete chytat potvůrky s pokrývkou hlavy, což vám odemkne možnost odívání těchto stvoření v místní stáji.

Aby ale těch novinek nebylo málo, tak ve stejný den, kdy dorazí toto rozšíření, se titul také podívá na Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch a Steam. A potěšeni budou i majitelé Game Passu, jelikož i sem bude hra přidána, a to v konzolové i PC variantě.

Výbornou zprávou je, že všechny tyto verze už v sobě budou mít obsažené toto rozšíření.

Kromě zmíněných platforem si titul můžete pořídit i na PlayStation 4 a 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama