bulletstorm-zabil-jsem-sve-nejlepsi-kamarady-a-co-vubec-zabil-jsem-cely-svet
Blogy čtenářů Článek Bulletstorm - Zabil jsem své nejlepší kamarády a co vůbec. Zabil jsem celý svět.

Bulletstorm - Zabil jsem své nejlepší kamarády a co vůbec. Zabil jsem celý svět.

Libor Jary

Libor Jary

Jako první jsem si myslel, že nejlepší hra kde se dá kopat do nepřátel bude Half life 2 Smod. Nevím jestli to lidi z EA napadlo udělat něco konečně…

Reklama

Jako první jsem si myslel, že nejlepší hra kde se dá kopat do nepřátel bude Half life 2 Smod. Nevím jestli to lidi z EA napadlo udělat něco konečně nového, ale zaručeně se jim to povedlo.

Chtěli jste někomu kopnout do zadku když po vás střílel z dálky? Žádný problém, stačí si jej přitáhnout a kopnout do něj za letu. A co by to taky bylo za obyčejnej kill že? Ještě za to dostanete body, za které si můžete koupit náboje, zbraně či vylepšení. A co třeba takhle..ehm vypisoval bych to tu snad ještě 2 hodiny. Ve hře je tolik nezkutečných možností jak zabít nepřítele, ale dobře tak já vám některé řeknu. Co třeba jej pěkně kopnout na kaktus? Co takhle jej kopnout do točící se turbíny? Co by si asi protivník pomyslel, když jej kopnete z povrchu dolů někam kde je nekončící obloha? Jakpak asi vypadá, když při explozi zůstane ve vzduchu a ještě k tomu zpomalený a vy jej můžete zabít jak se vám zachce? Co třeba si protivníka přitáhnout, znovu do něj kopnout a klidně to 3x opakovat? Nevím jak by se to vám v jeho kůži líbilo, ale mě asi ne :D. Tak ještě něco k tomu příběhu.

Hrajete za postavu Graysna, který jednoho dne zjistí jak byl celou dobu podváděn tím, že zabíjel nevinné lidi. Váš tým hned na začátku hry zemře a jediný kdo přežije je Ishi, který se dokonce příběhu stane napůl člověkem a napůl robotem. Sice bude vše probíhat v pořádku, ale jakmile se staně něco co se Ishimu nelíbí tak bude hodně naštvaný a nebu se ovládat. Ve hře je vaším hlavním úkolem najít Generála a jak mu říká Grayson " Generála Fuckheada", který za tohle vše může. Na své cestě potkáte "lady" jménem Trishka. Celou dobu bude proti vám, ale mám pro vás překvapení. V ending misi vám bude důvěřovat a ještě vás podpoří :D. Začne totiž celou situaci chápat jinak. Myslí si, že Grayson zabil jejího otce a taky to tak je. Jenže to ještě Grayson nevěděl, že vše co udělal bylo proto, že mu to bylo nakázáno a on si myslel, že dělá správnou věc.

Ve hře se také vyskytuje pár zbraní. Není jich moc, ale do konce hry vám vystačí klidně dvě. Celou dobu jsem hrál ze základní zbraní a s revolverem. Někdy jsem revolver zmněnil na snipu a ke konci mise jsem vyzkoušel tak trochu nezvyklý kolíkovač. Ti kteří nevědí o čem mluvím ať se podívají nebo si zahrají hru Painkiller.

 

Tak se pojďme podívat jak tahle hra vlastně vypadá a co vše se v ní dá zažít. Nebudu sem dávat ending hry, protože minule v medalu jste byli znepokojeni. Sice ending mám připraven, ale sem jej dávat nebudu.

 

Začnu nečím takovým kratším. Věřím, že to některé pobaví a některé zase ne. Uvidíte sami co jsem měl na mysli už od začátku blogu. Kop do zadnice si můžete vychutnat jakkoliv chcete. Nepřítel se zpomalí a vy se můžete dívat na to jak buď padá na zem a nebo se nabodne na nějaký trn či spadne dolů z ostrova nebo jej kopnout rybičkám jako potravu do moře.

 

 

<object width="560" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fPEfC8ggsr0?fs=1&amp;hl=cs_CZ&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fPEfC8ggsr0?fs=1&amp;hl=cs_CZ&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="349"></embed></object>

... zde pokračujte v psaní ...

 

 

Po rozjezdu bych se tedy už chtěl podívat na nějaké to video desetiminutové ze hry, a vy snad ne? Ve videu se objevují všelijaké skilly a bonusy, které se dají získat. Možná v této misi nebyly ukázány všechny, které se dají získat, já prostě získal to co jsem získal.

 

 

<object width="560" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AOD1gA7JhTk?fs=1&amp;hl=cs_CZ&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AOD1gA7JhTk?fs=1&amp;hl=cs_CZ&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="349"></embed></object>

... zde pokračujte v psaní ...

 

Zatím to nebylo nic moc. Hele viděli jste někdy obrovského dinosaura? Grayson ano a dokonce mu roztřílel všechny jeho potomky, které se klubali z vajíček. Trishka mu už jen nadávala co je to za blbce a.. tak dále. Pojďme se podívat co takový několika tunový dinosaurus může zničit celé město během 2 minut.

 

 

<object width="560" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/glWYYIt62Yg?fs=1&amp;hl=cs_CZ&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/glWYYIt62Yg?fs=1&amp;hl=cs_CZ&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="349"></embed></object>

... zde pokračujte v psaní ...

 

Jak už jste viděli Trishka byla zabita Generálem Fuckheadem. Není to pravda, je speciálně vycvičená a na zemi na ni čekala pěkně měkká postel aby si náhodou něco po pádu nezlomila.

 

Jen si dělám srandu :D. Opravdu nevím jak tento pád přežila, ale jedno vím jistě. Asi těžko tahle potvora pád do radioaktivní louže těžko přežije.

 

 

<object width="560" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/e0GNW-8FVz4?fs=1&amp;hl=cs_CZ&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/e0GNW-8FVz4?fs=1&amp;hl=cs_CZ&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="349"></embed></object>

... zde pokračujte v psaní ...

 

Jestli si prvně čtete článek a až poté se díváte na videa, tak vám řeknu ať si videa dáte na 720 péček. Není to zrovna nejlepší se dívat na kostičky ve 360tce. Ti, kteří se dívali se buď podívají znovu a nebo mají smůlu :D

Jsem to, ale zákeřný člověk :D

Příště si pro vás připravím něco... Něco speciálního,,, že by ??? že by to byl Crysis 2!!?? a nebo Amnésie?

Nechte se překvapit i já sám nevím. Zatím se mějte všelijak. Nečekejte ode mě další vánoce :D

Děkuji vám za každý nápad v čem bych se měl zlepšit a co by se vám spíše hodilo. Takže piště komentáře o stošest. Nemám rád totiž ty co dají body a hotovo.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama