Bully již brzy zamíří do předplatného od Rockstaru
Novinka Bully již brzy zamíří do předplatného od Rockstaru

Bully již brzy zamíří do předplatného od Rockstaru

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Po L.A. Noire se předplatitelé dočkají další známé značky.

Reklama

V červnu letošního roku přistoupil Rockstar ke zdražení svého předplatného GTA+, které je primárně určeno pro pravidelné hráče GTA Online. Kromě bonusů do multiplayerové složky GTA V ale služba nabízí také knihovnu několika titulů od Rockstaru v čele s remasterovanou kolekcí GTA: The Trilogy — The Definitive Edition nebo prvním Red Dead Redemption, které je dostupné pouze na konzolích. 

Letos v květnu dostali předplatitelé služby přístup také ke známé detektivní akci L.A. Noire, na kterou zanedlouho naváže další známá značka od Rockstaru. Konkrétně půjde o hru Bully, kterou Rockstar vydal v roce 2006. Dodnes mezi hráči poměrně vychvalovaný titul ze školního prostředí zamíří do GTA+ 20. srpna. K dispozici bude hráčům na konzolích PlayStation 5, Xbox Series X/S i mobilních platformách se systému Android a iOS. 

V souvislosti se značkou Bully se čas od času objeví spekulace, které zmiňují možný vývoj druhého dílu nebo remake jedničky. Zatím se však jedná spíše o zbožné přání fanoušků, ke kterému se samotný Rockstar nevyjadřuje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama