PGA Tour 2K21 Novinka Bylo oficiálně oznámeno PGA TOUR 2K21

Bylo oficiálně oznámeno PGA TOUR 2K21

Denis Růžička

Denis Růžička

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Golf si budeme moc virtuálně zahrát již letos.

Reklama

Po dlouhé, několika roční pauze se vrací golfová série PGA TOUR, avšak od jiných autorů. Poslední roky spadala pod EA Sports a vycházela pod jménem Tigera Woodse. Rovněž nechyběla ani oficiální licence PGA Tour. V roce 2014 si série dala pauzu a další díl vyšel až o rok později, kde Tigera Woodse vystřídal Rory McIlory. Bohužel, po nepříliš dobrém přijetí a recenzí tohoto dílu už žádná další golfová videohra od EA Sports nevyšla.

Společnost ale dala práva vývojářům z HB Studios, kteří odstartovali svou sérii The Golf Club již v roce 2014. Celkově jsme se dočkali třech dílů, a díky úspěchu a konkurenceschopnému stavu vývojáři uzavřeli smlouvu s herním vydavatelem Take-Two. Pod jeho dohledem tak pracují na nové golfové videohře s názvem PGA TOUR 2K21. Ta byla oznámena prostřednictvím nejnovějšího teaseru. Sportovní série se tak opět vrací a tvůrcům při vývoji určitě pomůže také finanční zajištění ze strany vydavatele Take-Two.

Oficiální datum vydání není známe, ale ke konci teaseru se píše, že ho máme očekávat velmi brzy. Zároveň nevíme, na jakých platformách si budeme moc nejnovější počin vyzkoušet. Počítejme, že vyjde na současnou generaci konzolí a PC.

Stojí za zmínku i fakt, že v rámci akce Dny hraní zdarma si na oficiálních stránkách můžete vyzkoušet několik her zcela zdarma, kde mimo jiné najdete právě i třetí a poslední díl série The Golf Club.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama